Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 12:28

Huzur Turizmi yıllardır memleketimizin firması kazansın diye tercih ediyoruz ama maalesef her seferde bir sorunla karşılaşıyoruz. 25 Ağustos 2024 Pazar günü 19.30 Sivas - İstanbul seferinde araç geç geldi. Ankara seferinden gelen araç ile geç de olsa hareket ettik, Akdağmadeni Pazarcık Köyü mevkisinde aracımız sıcak su hortumu patlaması nedeniyle arızalandı. Uzun süre bekledikten sonra ne olduğunu kendimiz anladık, maalesef herhangi bir bilgilendirme yok. Kabinde yatan yedek şoförün üzerine sıcak su hortumu patlamış ve şoför uzun süre bekledikten sonra gelen ambulansla acile gitti. Araç ise arıza giderildi diye yola çıktık, iki dakika sonra tekrar araç arızası oldu ve şoför ani bir frenle yol kenarında bir şantiyeye geri döndü. Burada yaklaşık 4 saat bekledik. Yedek araç göndermediler, yokmuş, vs. Araç arızası gelen tecrübeli bir şoför tarafından giderildi, vana kapatıldı ve sağlıklı olmayan bir yolculuk, huzursuz bir yolculuk yapmak zorunda kaldık. Zorunlu olarak bu firmayı tercih ederseniz araç modeli eski olan araca binmeyin.

27 Ekim 2024 07:58

Huzursuz yolculuk.

Bugün İstanbul'dan Sivas'a Öz Sivas Huzur Turizm ile yaptığımız yolculukta yine yaşanan sorunlar karşısında büyük bir hayal kırıklığı içindeyim. Araçtaki klima hortumu patlamış ve klimalar tamamen çalışmamaktadır.

Bu durum, araç içinde 5 dereceye kadar düşen sıcaklıkta yolculuk ettik. Ayaklarınız don du.

Seyahat boyunca bu konuda herhangi bir çözüm üretilmemesi, müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiğinizin sorgulanmasına yol açmıştır.

Memleketimizin firması kazansın diye biniyoruz, maalesef mağdur oluyoruz.

Şömine
Şömine

Ben de bu yaz çocukları köye göndermek için bu firmayı tercih ettim. Televizyonlar çalışmıyor ve şoförle muavin hep kavga ediyormuş. Zaten müşteri hizmetleri de sizi kaale almıyor. Araçları değil kafayı değişmeleri lazım.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2025 21:28
sorumluluk-almayan-firma-saatlerce-yolda-magduriyet-1.jpg
Eren sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 11:30

14 Nisan 2024 20:32