Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Otto Zenith Turkuaz Onarım İkitelli

08 Aralık 2023 13:12

İkitelli otto zenith ve Turkuaz onarım hakkında bilmedikleriniz çok şeyler yapmadığı işin parasını sigorta şirketlerinde mini onarım olarak alıyorlar. Özellik sompo Japon sigorta şirketine bu işlem yapılmaktadır. Ama sigorta şirketlerin bunlardan haberi yoktur.

05 Ocak 2024 17:01

Merhaba İkitelli Turkuaz onarım adında ve otto zenith adını kullanan firma olarak devam eden yere aracımızı bıraktık kaput lokal boya olacak denilmesine rağmen kaputu boya yapamayıp komple vernik attılar ve aracımızı almaya gittiğimizde firma sahibi yerine oradaki elemanlar müşterilerle ilgilenip hakaret ve tehdit amaçlı konuşmalara şahit olduk böyle bir firma nasıl iş yapıyor anlamıyorum

Şikayeti tekrar atıyorum bugün firma sahibi olan ö*** t*** tarafında tehdit edildim. Böyle bir firma sahibi olamaz.

08 Aralık 2023 13:00

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Otto Zenith Onarım Çok Kötü Ve Eksik Yapıldı

İbrahim
30 Nisan 2024 10:20
otto-zenith-onarim-cok-kotu-ve-eksik-yapildi-1.pdf

12 Haziran 2023 13:30
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Otto Zenith Aracım Üç Kez Hatalı Onarıldı Güvenim Sarsıldı

30 Haziran 2025 22:12