Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 15:45

Bundan yıllar önce arabamı mini hasar onarımı için Sompo Sigorta'nın anlaşmalı yeri olan İstanbul Topkapı'daki ALC Servis Eren Oto Ehom S****Bey'e getirdim. Onlar da 3-4 gün süre istediler (ki çiziğe göre çok uzun gelmişti). 3-4 gün sonunda arabamı aldım. Boyada hafif bir kalite farkı var gibi gelse de açıkçası kendimin yanıldığını düşündüm. Sonra belli bir süre sonra ilk şoku bu mini hasarın Tramer'e işlenmesini öğrenmemle yaşadım. Aklınızda olsun sadece Sompo Sigorta'da tüm mini onarımlar Tramer'e giriyormuş. Neyse, zaten asıl sorun bu değil maalesef. Yıllar sonra arabamın sağ tarafının tamamen boyasının deforme olduğunu fark ettim. Hatta park halindeyken sürekli arabanın tampon köşelerini sürttükleri için ben en azından tek bölgede sorun olsun diye hep sağ kısmı açıkta bırakırdım. O yüzden sağ ön ve sağ arka tampon çiziktir hep. İnanın sağ bölgenin tamamındaki sorunu ben buna yormuştum. Ben sürekli sağ tarafı dışarıda bırakıyorum, o yüzden güneş bozdu herhalde sanmıştım :) Şaka gibi ama cidden öyle sandım. Sonra herkes olur mu öyle şey deyince o halde sanırım rüzgardan kum mum çaptığı için bu şekilde çizikler oldu sandım. Bu bahsettiğim konu tabi birkaç yıl sonunda oluştu. Sonradan bilir kişilerin uyarmasıyla olayı tam anlamıyla anladım. Mini hasar için (ki 10 cm'den büyük çizikler mini hasara girmez biliyorsunuz) sağ ön çamurluk, sağ ön ve arka kapı ve sağ arka çamurluk tamamen boyanmış. Üstelik çok kalitesiz bir boyayla. Şimdi süre olarak çok uzun zaman geçtiği için hukuksal olarak hakkımı aramam çok zor.  Bir kere mini hasarınız bile Tramer'e işlenir. Zaten önerdiği ve çalıştığı servislerin hem kalitesi hem ticari ahlakını bu yaşadığım olaydan da anlayabilirsiniz. ALC Center Eren Oto'yla ilgili de bir şey söylememe zaten gerek yok sanırım. İlgilenen kişi de S***H***  (atölye şefi) beydi. (444 79 70)

21 Kasım 2024 15:17 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımızca incelemeye alınmış olup, en kısa süre içerisinde tarafınız ile iletişime geçilecektir. A.L.C Müşteri Hizmetleri.

Emre
23 Kasım 2024 22:18

Hala iletişime geçmenizi bekliyorum.

Bilal

Sonkat vernik içine sertleştirici girilmemiş vernik kuramadığı için yarıklar oluşmuş

Emre

Olabilir belki de. Ben pek anlamam. Bu hasarlar 2 yıldan uzun süre sonunda oluştu.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
24 Ağustos 2024 22:48
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 19:01

01 Ağustos 2024 16:38