Okay sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor Oto Ekspertiz Firması Hakkında

Oto Rapor Oto Ekspertiz Firması Hakkında
11 Eylül 2024 20:13

Merhabalar kurumsal ve Türkiye'nin en önde gelen ekspertiz firması olarak bildiğim ve yıllardır çalıştığım güvendiğim Oto Rapor firmasının Kadıköy ziverbey şubesinde 10.09.2024 tarihinde ekspertiz yaptırmak için gittim. Satın alacağım 2023 model Peugeot 408 gt aracım 25.812 km de herhangi bir boya değişen ve sorun olmamasına rağmen güvence olması adına güvendiğim ve yıllardır gittiğim Otorapor firmasının Kadıköy ziverbey şubesine gittim. Aracımızın ekspertizi bitti ve teslim alarak notere satışını almak üzere çıktım. Satışımı alıp Avrupa yakasında bulunan iş yerime gelmeye yakın iken aracımda hararet ikazı ile karşılaştım. Hemen kenara çekerek kaputu açıp su deposunu kontrol ettiğimde aracın su deposu kapağının kaput iç kısmında bulunan sileceğin önüne konulmuş bir şekilde durduğunu gördüm. Resimli olarak görselini ekledim. Kapak yerine kapatılmadığı için aracımda motor suyu bittiği için motora ve contasına zarar verdi. Görür görmez fotoğrafını çekerek Oto Rapor Kadıköy ziverbey şubesi ile irtibata geçtim. Saatin geç olduğunu yarın dönüş yapılacağını (11.09.2024 tarihi) ve kameraların ekspertiz yapılırken aracın her noktasını net olarak gördüğünü, bu hususta telaş etmememiz gerektiğini kameraların saat 12.00 ' de kayıt algını ileterek en geç yarın size 12.30'da kadar bilgi vereceğim diyerek görüşmeyi bitirdik. Söyledikleri saatte kimse aramadığı için tekrar bem aradım. Telefondaki beyefendi Müdürüm ile görüşüp size net bilgi vereceğim dedi. Yaklaşık 5 saat sonra arandım ve kameraların çalışmadığını kayıt almadığını ve görüntülere ulaşamadığını bildirdi. Görüştüğümüz kişi kayıt olmadığı için sorumluluk kabul etmiyoruz ve ispat edemezsiniz dedi ve telefonu kapattı. Ekspertiz yapılırken su deposu kapağını antifiriz derece seviyesinin tespiti için açıldığını biliyorum. Otorapor markasının bir mağazasında nasıl olur da kameralar kayıt almaz. Bize 1 gün önce kayıt alındığını söyledi ve bir gün sonra kayıtların olmadığını ve dalga geçer gibi herhangi bir ispat ve sorumluluklarının olmadığını iletiyor. Aracımı çekici ile çektirdim ve şu an kullanmıyorum. Bu kadar kaliteli ve bilindik bir markanın böyle bir şubesi olamaz. Bu kadar sorumsuz olunamaz. Kamera kayıtları yok denilerek işin içinden çıkılamaz. Sıfıra yakın aracımı kullanamıyorum ve bu konuyu yargıya bildireceğimi iletiyorum. Buradan iletmek istiyorum.
Saygılarımla.

13 Eylül 2024 10:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Selamlar Okay Bey, Şikayetinizle alakalı konuda firmamızın bir eksiği kusuru yoktur. Hiç bir araç bu şekilde firmamızdan çıkamaz. Maalesef paylaştığınız resimde sizin aracı sattığınız kişi tarafından dilediği yerde çekilebilir.

Okay
Okay
13 Eylül 2024 14:02

Merhaba Oto Rapor yetkilisi Belli ki kamera kayıtlarına bakmamışsınız. Bu kadar süre zarfında sizin firmanızdan ismime kayıtlı 350 ve üzeri ekspertiz raporu yaptırdım. Hiçbir problem yaşamadım ilk defa böyle bir problem yaşadım ve araç expertize girdiği gün 1 saat sonra böyle bir sorun ile karşılaştım araç 2023 model 25.000 km de olan bir araba şimdi burada siz aracı alan ve bana yalan söylüyorsunuz demek istiyorsunuz. Kamera kayıtlarınızı neden vermiyorsunuz. Buradan yasal yollara başvuracağımı bildiriyorum. Bir daha firmanızın hiçbir şubesine ne kendim ne de çevremden biri gitmesin diye elimden geleni yapacağım. Hakkımın geçtiği tüm kişilere hakkımı helal etmiyorum ve bu işi sonuna kadar her yere yazıp takibini yapacağım.

Cihangir sonuçtan hiç memnun değil

Cihangir
17 Eylül 2024 17:24
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
07 Şubat 2025 09:26
Ekspertiz Raporu Hatası Ve İlgisizlik Mağduriyeti
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Hatalı Ekspertiz Raporu

08 Temmuz 2024 09:46