Barış sonuçtan hiç memnun değil

Letgo - Otoplus Kaba Ve Yalan Bilgilendirme

06 Mart 2024 13:22

Yaklaşık bir hafta önce Otoplus - Letgo tarafından aracımı ekspere göstermek ve fiyat teklifi almak üzere arandım ve bu konuda randevu oluşturuldu. Randevunun günü ve saati geldiğinde Maslak Oto Sanayi şubesine gittim ve karşılaştığım muamele hayal kırıklığı yarattı. İki çalışan beni kapıda karşıladı ve selam vermeden 'Bu araç kirli, alamayız' dediler. Durumu anlamaya çalıştım çünkü bir gün öncesinde hava yağmurlu idi ve kimse beni arayıp arabayı yıkamam gerektiği konusunda bilgilendirmedi. Bilgi verilmediğini açıklamaya çalışsam da 'Bilgi verilmiştir, yalan söylemeyin' şeklinde bir muameleyle karşılaştım. Hem aracımı getirmem için davet ediyorlar hem de beni suçlayıp geri gönderiyorlar. Asık surat ve kabalıkla karşılanmak çok üzücüydü. Artık sizinle iletişim kurmayacağım; ancak, başkalarının da mağdur olmaması için bu durumu paylaşacağım. Lütfen görüşmemin dinlenmesini ve araba yıkatılması hakkında bilgi verilip verilmediğinin kontrol edilmesini rica ediyorum.

Barış
Barış
07 Mart 2024 10:05

Neredeyse şikayetin üzerinden 20 saat geçti ve hala geri dönüş yapılmadı. Arabanızı kesinlikle otoplus götürmeyin. İlgisiz, alakasız, kurumsal olmayan ve mafya tipli kişilerle muhatap olmanız gerekiyor

09 Mart 2024 12:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus Letgo Ekspertiz Hizmeti Ve Oto Yıkama Sorunu!

13 Aralık 2024 21:02
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 07:57

16 Temmuz 2024 17:46