16 Temmuz 2024 17:46

Acil olmasını istediğimiz ve güvenilir olduğunu düşündüğümüz için Letgo Otoplus'tan arabamızı satmak istedik. 13 Temmuz günü Otoplus'tan online teklif ve randevu aldıktan sonra randevu saatinde aracımızla birlikte Otoplus'un yönlendirdiği ekspertize gittik. Aracımıza baktılar ve fiyat verdiler. Ve resmi olarak bildirdiler. Biz de fiyatı onayladık ve kabul ettik. Bize salı günü noter saati için bilgilendirme yapacağız dediler. Hatta Manisa'da görüştüğüm yetkili Ç***** Bey kimseye söz vermememiz gerektiğini, mahcup olacağımızı söylediği için Sahibinden arayanları geri çevirdik. Fakat salı günü araçta hiçbir şey olmamasına rağmen bizi oyaladılar, başka bir serviste bakılması gerekiyor dediler. Tamam dedik ve bir daha arayan olmadı. Ve bir gün geçerli olan teklif tabii ki iptal oldu. Biz mağduriyetimizle ve gelen müşterileri geri çevirdiğimizle kaldık. Araba annemin üstüne olduğu için vekaletle uğraşmak zorunda kaldık. Arabaya verilen fiyat ne olursa olsun kabul edecektik zaten. Bize verilen ekspertiz raporunda bizim söylediğimizin dışında hiçbir şey çıkmamasına rağmen fiyat kırmak için başka bir şeyler var dediler ama resmi ekspertiz raporunda yok. Ne yazık ki bizi çok aciliyetimiz olmasına rağmen çok ciddi derecede zaman, müşteri ve özel işlerimizde kayıp yaşattılar. Kimse Letgo ve Otoplus'la iş yapmamalı.

17 Temmuz 2024 14:29 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. Bizden aldığınız destek ile beraber yaşadığınız süreç bir çözüme ulaştığında, şikayetvar üzerinden de ‘’çözüldü‘’ olarak işaretlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, letgo Müşteri Hizmetleri

Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 07:57
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus'ta Ekspertiz Sonrası Değişen Teklif Ve Kurumsallıktan Uzak Yaklaşım

13 Mayıs 2025 19:16

04 Nisan 2025 18:42

26 Haziran 2024 15:52
Otoplus.com Satış Mağduriyeti
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Sonrası Teklif Düşürülmesi Ve Müşteri Mağduriyeti

22 Nisan 2025 00:17