Selim sonuçtan hiç memnun değil

Otonet İhale Birimi

08 Mart 2024 20:30

Otonet ihalesinden aldığım ve Otoplus firmasına ait 80 aba 899 plakalı aracın teslim alırken çekiş düşüklüğünü fark ettim ve Otoplus firması çalışanına ilettim. Otoplus firması çalışanı, burada araçlara yol testi yapmadıklarından bunu tespit edemediklerini bize belirtti ve Otonet firmasıyla muhatap olmamızı söyledi. Yol testi yapılmadan araçların alınması da garip. Biz de Otonet firmasına durumu ilettik. Aracı tespit için Şaşmaz Sanayi'nde bir Opel servisine götürdüğümüzde araçta turbo basıncının çok düşük olduğunu ustalar belirtti. Otonet'e sorunu ilettiğimizde, ekspertiz raporunda yazan siyah dumanı bahane ederek hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Firma, kendi eksperlerinin hatası olan turbo arızasını hiçbir şekilde kabul etmiyor

09 Mart 2024 10:37 (Şikayetten 14 saat sonra)
12 Mart 2024 09:52
12 Mart 2024 09:59

Aracın turbosu hiç basınç yapmıyor. Exper raporunda turbo ile alakalı hiçbir ibare yoktur. Araçta siyah duman yazmışsınız ama dizel araçlarda siyah duman birçok araçta olup ve birçok basit sebebi vardır. Bu araç yolda yürümüyordu aldığımızda ve bu sorunu anlamak için Exper e bile gerek yok herhangi yoldan geçen vatandaş dahi anlar

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus Ön Tekliften Düşük Fiyat Vererek Zamanımı Boşa Harcadı

24 Temmuz 2025 15:30
otoplus-on-tekliften-dusuk-fiyat-vererek-zamanimi-bosa-harcadi-1.jpg

03 Temmuz 2024 19:32
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus'ta Ekspertiz Sonrası Değişen Teklif Ve Kurumsallıktan Uzak Yaklaşım

13 Mayıs 2025 19:16
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hacı
24 Temmuz 2025 12:22