Av. sonuçtan çok memnun

BMW 320 G20 Model Araçta Su Pompası Ve Genleşme Kabı Sorunu

BMW 320 G20 Model Araçta Su Pompası Ve Genleşme Kabı Sorunu
05 Aralık 2024 15:56
Av.'nin Teşekkür Mesajı
“Soruna destek olmak için ellerinden gelen yardımı yaptılar. Ortak bir şekilde çözüme kavuşuldu. Emeği geçen herkese teşekkürler. İyi çalışmalar.”

2021 model BMW 320 G20 kasa aracım; tüm bakımları sadece yetkili serviste eksiksiz yapılmış, yetkili servis dışında hiçbir yerde müdahale edilmemiş araçtır. Aracım "yetersiz soğutma sıvısı, soğutma sıvısı doldurun" uyarısı verdiğinden aracımı son bakımının yapıldığı yetkili servis olan otomol İzmir'e götürdüm ve iyi niyet garantisi talep ettim, olmayacağını söylediler. Aracın motor kaputu içinde bulunan su pompasından su kaçırdığı ve aracın su pompası ile genleşme kabının değişmesi gerektiği söylendi. Bunlar benim bilebileceğim ve bozabileceğim parçalar değildir. Onarımın garantiden karşılanmasını hak ediyorum; çünkü bu arızanın kullanıcı hatası olması mümkün olmayıp parça yahut montaj hatası olduğu barizdir. 3 yıllık yepyeni ve eksiksiz yetkili servis bakımlı bir aracın su pompası ve genleşme kabı olarak ifade edilen parçalarının bu kadar kısa sürede bozulması bu parçalarda üretim hatası olabileceğini de göstermektedir. Dolayısıyla bu parçaların iyi niyet kapsamında bila bedel değiştirilmesi gerekir. Yıllardır BMW kullanıcısı olarak BMW markasına bu tutumunu yakıştıramadım. İyi niyet garantisi kapsamında ücretsiz değişim talep ediyorum.

Av.
Av.
09 Aralık 2024 15:45

Önder
Önder

Merhabalar, sorunu nasıl çözdünüz acaba? Aynı sorun bende de var, aracımı yeni aldım 2. El, ilk geçen hafta uyarı verdi doldurdum 1 hafta sonra yine verdi ve şu an dolduruyorum tekrar eksiltiyor. Kronik bir sorun varmış sanırım, siz nasıl çözdünüz? Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim

Onur sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 00:19

Rutin Bakım Sonrası Yağ Sızıntısı Ve Mağduriyet