Mehmet sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2024 16:44
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Tarafımla iletişim sağlayan oto mert firmasından Mehmet Beye çok teşekkür ediyorum. Mağduriyetimi gidermiş olup her konuda yardımcı olmuştur. Kendisine çok teşekkür ederim.”

Oto mert firmasından yapmış olduğum alışverişte Ford esc. Aracıma bir gergi bilyası bir de termostat aldım. Termostatın contasını gönderirim yanında dedi conta gelmedi. Gergi bilyesini ına marka 96-2000 model olarak aldım. 91-95model olarak göndermişler. Firma ile WhatsApp üzerinden iletişim sağlıyorum. 1tk conta gönderirim diyor kargo ücretini kim ödeyecek diyorum cevap yok. Gergi bilyesini neden bunu gönderdiniz diyorum. Hepsi aynıdır diyor. Hepsi aynı ise niye fiyat farkı var iki ürün arasında diyorum cevap yok. Cevap veren arkadaş zaten gönülsüz cevap veriyor başından git bir artık der gibi büyük harflerle cevap veriyor. Yardımcı olalım kusura bakmayın bir yanlışlık olmuş demesini beklerken başından gönderecek yer aradı. 10 dakika bir kısa bir cevap veriyor. Kısacası gelen ürünler bir işime yaramadı. Mesaja cevap veren kişi ya paramı aldım diy3 düşünüyor ya da kaç paralık ürün aldın diyecek gibi soğuk soğuk cevaplar veriyor. Kısacası bir yönlendirme yapmadı param boşa gitti. Adam akıllı cevap vermediği için göndermeyin bir conta için para kargo ücretimi ödeyecek dedim yine cevap yok.

22 Ocak 2024 23:09 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba görüş ve düşünceleriniz bizim için değerli olup, kötü bir deneyim yaşadığınız için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Müşteri ilişkileri departmanımız en kısa sürede sizlerle iletişime geçecektir.

24 Ocak 2024 16:04

24 Ocak 2024 18:47

Değerli müşterimiz, Oto Mert Ford Yedek Parçayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Her zaman müşterimiz olarak size sahip olmanın ayrıcalığını tanımak bizleri gerçekten çok memnun eder.

15 Haziran 2024 10:51
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

SNC Otomotiv Eksik İade Ödemesi Yaptılar

30 Temmuz 2024 13:20
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 13:52

01 Ekim 2023 13:17
Oto Erdem (otoerdem.com) Ürünün Özensiz Ambalajlanması Müşterinin Mağduriyetinin Giderilememesi