Mustafa sonuçtan çok memnun

Otocar İle Yaşanan Araç Ve Hizmet Fiyaskosu

25 Aralık 2024 11:35
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Kartal şube çalışanları sorunu dinlemeden "Borcunuz var ama ödemeniz lazım" diye ezbere konuşurken ve 4 aydır konuyu çözemezken merkez ofislerinden arayan arkadaş yaklaşık 1 saat içerisinde sorunu çözdü. Teşekkürler.”

Merhaba, 10 Eylül 2024 tarihinde İstanbul'da Otocar firmasından ikame bir araç teslim aldık. Aracı kullandıktan birkaç saat sonra ön yolcu kapısının kronik olarak arızalı olduğunu ve açılmadığını fark ettik. Ofislerini aradığımızda bunun bu model için standart olduğunu ve ellerinde başka araç olmadığı için değiştiremeyeceklerini belirttiler. Ofislerine geri döndük, bize kapının kilit kısmının nasıl resetleneceğini ve nasıl açabileceğimizi gösterdiler. Bu başınıza 1-2 defa gelebilir dediler. Ancak öyle olmadı. Her araçtan inmeye çalıştığımızda kapı kilitli ve açılmaz durumdaydı. Bu yetmezmiş gibi şehirler arası yolda aracın tekeri patladı. Destek için ofisi aradığımızda bunun önce bizim suçumuz olduğu söylendi. Attığımız videolar ve fotoğraflar sonucunda yol yardım göndereceklerini belirttiler. Gelen yol yardım bize araç lastiklerinin eski olduğunu, hatta patlamaya sebep olan aşınmanın da rot balans ayarlamasının yapılmamasından dolayı olduğunu söyledi. Yolumuza devam etmeme ve kendilerinden yeni bir araç almak istediğimizi söyledik. Otocar yüzünden henüz 1 yaşına girmemiş bebeğimiz ile birlikte arka arkaya mağduriyetler yaşadık ve gideceğimiz yere gidemedik. Mecburen ara lokasyon olan Bursa ilinde konaklamak zorunda kaldık. Bir gün sonra kendileri ve sigorta şirketi ile olan onlarca telefon görüşmemiz sonrasında aracı yenilemeye karar verdiler. 11 eylülü 12 eylüle bağlayan gece yarısı gibi Otocar firmasından iki arkadaş Bursa'ya gelerek yeni aracı teslim ettiler. Bu süreçte bir mağduriyetimiz daha oldu. Biz dolu deposu olan bir araç teslim ettik ancak boş depo bir araç aldık. Yakıt zararımız neredeyse 2.000TL oldu. Buradan sonraki süreç daha da ilginç. Firma bizden HGS ücretlerini talep ederken değişime gelen arkadaşların köprü ve otoban kullanımını da talep etti. Toplamda 4.612,08TL tutarında bir HGS ödemesi talep ettiler. Buradaki ücretlerin 3.253,5 TL si tarafımıza ait,1.358,58TL kısmı ise bu araç değişimine gelip giden ve otoban kullanan Otocar firması çalışanlarına ait. Daha önce bahsettiğim 2.000TL lik yakıt ödemesini de düştüğümüzde 1.250TL gibi bir rakam kalıyor. Ödememiz gereken. Ancak firma burada ısrarla tüm ücretlerin tarafımızdan ödeneceğini aksi takdirde icra takibi başlatacakları söylüyorlar. Her defasında başkası arıyor ve süreci en başından anlatmak zorunda kalıyoruz. Bu mağduriyetimizin giderilmesi ile ilgili adımların atılması gerektiğini düşünmekteyim. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne giderek biz kendilerinden şikayetçi olacağız.

25 Aralık 2024 11:39 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Misafirimizin talebi değerlendirilmeye alınmıştır. En kısa sürede bu süreç sonuçlandırılarak, Müşteri Hizmetleri ekibimiz tarafından telefon ile bilgilendirme sağlanacaktır. Süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. OTOCAR RENTAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ

04 Ocak 2025 13:17

Arayan, soran veya ilgilenen hiç kimse olmadı.

07 Ocak 2025 08:56

Merhaba konu hukuk birimindedir tüketici hakkında icra birimi ilgilenmektedir.

14 Ocak 2025 09:35
otocar-ile-yasanan-arac-ve-hizmet-fiyaskosu-1.xlsx

Merhaba, hukuk biriminiz tarafımız ile irtibata geçmeyi düşünür mü acaba? 4 Ay sonra kendi personelinizin köprü ve otoban geçişlerini de içeren bir döküm gönderip ücret isteyen bunun ödenmemesi durumunda da hukuk birimine icra işlemi başlatmak nasıl bir mantıktır öğrenmek isteriz.

17 Ocak 2025 15:50

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
05 Eylül 2024 19:18
Novacar Fahiş Fiyat Ve Kötü Hizmet Anlayışı.
Novacar Fahiş Fiyat Ve Kötü Hizmet Anlayışı.
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 17:30

21 Haziran 2024 00:55
Ok Mobility Bakımsız Araç Verip Plastik Parçadan 28.000 TL Talep Ettiler!
Ok Mobility Bakımsız Araç Verip Plastik Parçadan 28.000 TL Talep Ettiler!
Büşra sonuçtan memnun

Büşra
14 Temmuz 2023 09:23
"Merhaba, Cenk Bey'e destekleri için teşekkür ederim."
Nusret sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo Pişmanlıktır, Hizmet Anlayışı '0'!

21 Temmuz 2024 16:11