Otelfiyat.com İdeal Tur Turizm Fatura Sorunu

Otelfiyat.com İdeal Tur Turizm Fatura Sorunu
11 Eylül 2024 12:04

Otelfiyat.com İdeal Tur Turizm üzerinden 30.08.2024-01.09.2024 tarihleri arasında Çeşme Wa Farm Otel'de 2 günlük konaklama yaptık. Konaklama faturasının şirket üzerine kesilmesini istediğimizde şirket bilgilerini otele ilettik. Fatura şahsımıza kesilmiş. Fatura kesildikten sonra tarafımıza faturaya itiraz süresinin son gününe, o da hafta sonuna denk geldiğinden bir işlem yapamayacağını otel çalışanları söyledi. Daha sonra İdeal Turizm Otelfiyat.com'u aradığımızda neden faturanın kesildiği günde değil de daha sonra gönderildiğini ve hafta sonuna denk geldiğini söylediğimizde bununla ilgili bir şey yapamayacaklarını, bunun kendi işleyişleri olduğunu söylediler. İstediğiniz yerde yasal hakkınızı arayabilirsiniz dediler. Bu kadar ilgisiz davranmaları ve mağduriyet yaratmaları amatör bir firma olduklarını gösteriyor sanırım.

12 Eylül 2024 10:02 (Şikayetten 21 saat sonra)

18 Temmuz 2023 21:37
Sertap sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur.com İle Yaşadığım Ödeme Sorunu

23 Temmuz 2024 16:44

08 Ağustos 2023 16:24
Cem sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:57
Ömer sonuçtan çok memnun

03 Haziran 2024 22:01
"Tatil.com sitesi müşteri hizmetlerinden arandım ve konu hakkında bilgilendirme yaptılar. Daha önce bana ulaşmamış olmaları konuyu inceleyip hatanın kaynağını bulmak için olduğunu ilettiler. Maddi kaybımı hediye çeki olarak bana tanımladılar. İlgileri için teşekkür ederim"
Tatil.com'dan Aldığım Tatilde Yaşadığım Hayal Kırıklığı
Tatil.com'dan Aldığım Tatilde Yaşadığım Hayal Kırıklığı