Osmangazi Göz Haksız İstenen Ücret

21 Ekim 2023 14:07

28 Mart 2023'te 2 göz trifokal lens ameliyatı oldum. İlk haftalık ve aylık kontrollerden ücret alınmadı, 6 ay sonra kontrole gel dediler. Bugün 300 km yol kat ederek geldim ve 700 küsur para istediler. 6 aylık kontrolde baştan para isteyeceğinizi söyleseydiniz, niye emrivaki yapıyorsunuz? Parasında değilim, ameliyattan da memnunum ama insanı salak yerine koymaları çok yanlış, ayrıca ücretli olduğunu söyledik diye bizi yalan çıkarıyorlar. Tabii ki bu tutumlarından dolayı kontrol yaptırmadım. Yakışmadı sana Osmangazi göz.

24 Ekim 2023 14:15 (Şikayetten 3 gün sonra)
Nuri
Nuri
24 Ekim 2023 22:13

Osmangazi göz'e cevaben; o bahsettiğiniz sözleşmeleri acele acele okutmadan imzalattığınız için haklı duruma geçiyorsunuz aklınız sıra. Cümle alem biliyor'ki sözleşmeleri okumak için önce göz ameliyatı olmak gerekir, sen kör bir insana karınca duası gibi sözleşmeleri okutmadan anlatmadan imzalat sonra zeytinyağ gibi üste çık. "son kontrolde 6 ay sonra'ki kontrolde görüşelim" demek sizce ne demek? Elbette o kadar para verdikten sonra 6 ay muayenesi ücretsiz olmalı veya senin gözlerin tamam kontrole gerek yok ama fazla paran varsa 6 ay sonraki muayene ücretlidir, 300 - 500 km öteden gelme yola vereceğin parayla kendi şehrinde kontrol ettir denilebilirdi.  bravo devam et Osmangazi göz Hastanesi.

Bursa Osmangazi Göz Hastanesi'nde Kampanya Yanıltmacası

25 Aralık 2024 13:00
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Osmangazi Göz Hastanesi Akıllı Mercek Ameliyatı Sorunu

21 Mayıs 2024 13:41
Osmangazi Göz Hastanesi Akıllı Mercek Ameliyatı Sorunu

Batı Göz Şirinyer

19 Nisan 2024 00:04
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Osmangazi Göz Smile Pro Lazer Saçmalığı

19 Eylül 2024 22:25