Aylin sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 15:35

Orzax Ocean Metil Folat ürün şişesinden 5 adet eksik çıktı. Yaklaşık 2 yıldır farklı eczanelerden temin ederek kullandığım ürünün bir önceki alımda erken bittiğini fark ettim. 30 adet bulunması gereken ürün, aynı gün alıp birlikte kullandığım diğer vitaminden erken bitince eksik olduğunu fark ettim. Daha sonraki alımda şişeyi açıp sayma gereği duydum ve yine eksik olduğunu gördüm. Eczaneme ve Orzax firması yetkililerine bilgi verdim. G***** Hanım, ürün şişesini içindeki kapsüllerle birlikte firmaya göndermemizi istedi. Eczacım firmaya iletti ancak dönüş olmadı. Bugün tekrar aradığım Orzax yetkilisi G***** Hanım, sahayla ben ilgilenmiyorum, eczanıza sorun diyor. Eczacı, firmaya ilettim, dönüş yapmıyorlar diyor. 2 yıldır belki de aldığım tüm şişeler eksik ürün olarak geldi ve ben bunu fark etmemiş olabilirim. Ayıplı ürünün arkasında durmayan firmadan paramı iade etmesini istiyorum. Bu firmanın ürünlerini bir daha asla kullanmak istemiyorum.

02 Temmuz 2024 16:19 (Şikayetten 43 dakika sonra)
Aylin
Aylin
03 Temmuz 2024 14:12

Cevap veriyor gibi görünüp firmanızın tanıtımını yapmanız da hiç normal değil. Sizin kaç bayiniz kaç bölgeniz olduğunu inanın hiç merak etmiyorum. Ankara sorumlunuz D** hanım 2,5 aydır benim şikayetimi merkeze mail atmayı unuttuğunu tamamen kendi hatası olduğunu söyledi. Ankara sorumlunuz D** hanım yeterince sorumlu değil anlaşılan. Çalışanlarınıza insanların bu ürünleri keyfi değil, ihtiyaçtan kullandığını hatırlatmanızı rica ediyorum belki sorumluluk bilinci uyanır. Ben 2,5 ay sorumlunuzun keyfini bekleyemeyeceğim için başka marka bir ürün alıp kullandım. Keyfi olarak satış noktalarını gezip çay kahve içmekle olmaz bu işler. Ücret iadesi bekliyorum.

05 Mayıs 2024 21:04
Orzax Firmasının Hatalı Vitaminleri
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 23:10
Orzax Ürününde Beklenmedik Sorun Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Orzax İlaç Orzak Ocean Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Ama Bozuk Olan Ürün!

19 Aralık 2023 15:05
Orzax İlaç Orzak Ocean Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Ama Bozuk Olan Ürün!
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Orzax Ocean Osteofine Ürünü Hakkında Hayal Kırıklığı

31 Ağustos 2024 14:25