Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 03:10

Lipozomal teknoloji ile üretilmiş c vitamini kullanmak için Lipozone adlı markayı seçerken ilk defa Orzax firmasına ait Ocean markasını denemek istedim. Ocean markasının da iyi bir marka olduğunu düşünerek ve ciddi anlamda ücret ödeyerek Ocean markasını aldım. Ocak 2023 te satın aldım fakat Ekim 2023 te kullanmak istediğimde SKT si yani Son kullanma tarihi 05.2024 olmasına rağmen ürünün yarıdan fazlası tortu olarak çıktı. 12 ya çocuğuma vermek istediğimde kendisi tiksindi ve zorla bir kere içirdim diğer günler içmedi. Ben de tortuyu gördükçe tiksinmeye başladım. 2 kutu almıştım ve yeni kullanmaya başlamıştım. Firmaya 3-4 kere mail attım. Fakat bana buldukları çözüm aldığım eczaneye götürmek o eczanenin firmaya göndermesi ve firmanın gerekli görürse ürünü değiştirmesi. Önerilen çözüm tamamen müşteriyi yıldırmak için söylendiği çok net. Ben ürünü Antalya'nın Kaş ilçesindeki eczaneden aldığımı defalarca söylememe rağmen hiçbir çözüm bulunmadı ve yardımcı olmadılar. Bu markanın ürününü aldığıma pişmanım keşke Lipozone markasını kullanmaya devam etseydim. Onlarda sorun yaşayınca hemen kendileri ürünü istemeden ürün gönderdiler. Ocean markasının başka ürünlerini özellikle balık yağını hem kendim ve çocuk için yıllardır kullanıyordum ama yapılan bu ilgisizlikten sonra hiçbir ürününü kullanmayacağım.

13 Kasım 2023 16:17 (Şikayetten 2 gün sonra)
Şebnem
Şebnem
16 Kasım 2023 23:57

Merhabalar özellikle söylüyorum ki eczane Antalya Kaş'ta ben şu an Malatya'da yaşamaktayım. Bunu zaten yazmıştım. Dolayısıyla bu bir çözüm yolu değil, tamamen çözümsüzlük yoludur. O yüzden gönderemeyeceğimi yazdım. Size göndermem de ne sakınca var en mantıklı yol bu yol, ama siz hiçbir şekilde alternatif bir yola gelmiyorsunuz. Demek ki konuyu çözüme kavuşturmak amacında değilsiniz.

Orzax İlaç Ocean Balık Yağı Tadı Acı Bozuk Cıktı

02 Ocak 2024 11:31
Berfim sonuçtan hiç memnun değil

Orzax İlaç Ocean Oksitlenmiş Omega -3

30 Aralık 2023 13:11