Şile Kale Yapı Malzemeleri İlgisizlik - Bilgi Vermeme

28 Mayıs 2024 00:10

8 Nisan 2024 tarihinde misafir banyomuza eşya almak için Şile'dekiŞile Kale Yapı Malzemelerine gittik. Orada bize çok yardımcı (! ) çalışan şahıs, banyo dolabı ihtiyacımıza binaen size "Orbit" verelim dedi ve ısrarlarımız sonucu bir katalogdan bize gösterdi. Ve bize bayramdan sonra 2 buçuk hafta sonra geleceğini söyledi. Buradan yaşadığımız bir çok sorun gibi burada da sorun oldu ve banyo dolabımız 13 Mayıs 2024 tarihinde geldi. Ve büyük şoku o zaman yaşadık. Montajını yapmadan kutuda demonte şekilde bırakıp gittiler. Bu durumda biz neden haftalarca bekledik onu da anlamadık. Sebep olarak bu ürünün ** seramik ürünü olmadığı söylediler. Ama biz ürünleri satın aldığımız sırada bize asla bu konuda bir bilgi verilmedi. Satış yapan kişinin tek söylediği "size Orbit verelim" oldu ve neye benzediğini de birkaç kez sorduktan sonra katalogdan gösterdi bize. Biz de sadece ürüne odaklandık katalog nedir, **'nin midir başka markanın mıdır ilgilenmedik. Asla bize bu konuda bir bilgi verilmedi. Bunun üzerine satış yapan kişiyi aradığımızda "katalogdan gösterdim ya" dedi ve "siz şimdi kurulum mu istiyorsunuz? " dedi, biz de "evet " dedik sonrasında "tamam size dönüş yapacağım" dedi ve telefonu kapattı kapatış o kapatış. Bizi engelledi. Telefonla ne zaman arasak telefon meşgule düşüyor. Şile'dekiŞile Kale Yapı Malzemeleri pişmanlıktır. Şikayetçiyim.

28 Mayıs 2024 08:06 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Yesim C, Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Satış Sonrası Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü soru, istek ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Orka Banyo Satış Sonrası Hizmetler Ekibi

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım Banyo Dolaplarında Sürekli Arıza Ve Değişim Talebim Reddedildi

Barış
05 Eylül 2025 13:21
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
15 Ağustos 2024 22:02
Kale Seramik Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor
Kale Seramik Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor

Banyo Dolabında Renk Atması Sorunu Ve Yetersiz Çözüm Önerisi Hayal Kırıklığı Yarattı

Seher
16 Ekim 2025 20:12
banyo-dolabinda-renk-atmasi-sorunu-ve-yetersiz-cozum-onerisi-hayal-kirikligi-yaratti-3.jpg
banyo-dolabinda-renk-atmasi-sorunu-ve-yetersiz-cozum-onerisi-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg

10 Temmuz 2023 12:56
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
27 Haziran 2025 10:17