Oppo Reno 4 Lite Wi-Fi Ye Bağlanınca Kapanıyor

23 Mayıs 2024 11:38

Oppo Reno 4 Lite, herhangi bir Wi-Fi ağına bağlandığında telefon kapanıyor. Uygulamalar açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor. Telefonu alalı daha iki yıl olmuştu. Sürekli olarak telefonu açıp kapatmak zorunda kalıyorum. Bu sorunlar, son güvenlik güncellemesinden sonra meydana geldi.

30 Mayıs 2024 15:24 (Şikayetten 7 gün sonra)

Ümit
Ümit

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Reno 4 Lite, arada kapanıyor kayıtlı Wi-Fi şifreleri siliniyor. Son güncelleme ile bu sorun ortaya çıktı. Gayet memnun olduğum telefonu değiştirmek üzereyim.

Yunus

Vallahi telefona format atarak çözdüm ancak şu anlık bir sıkıntı yok yaklaşık bir aydır kullanıyorum bir ay önce bir format attım telefonu sıfırladım komple şu anda bir sıkıntı yok ama son güvenlik güncellemesinden sonra bayağı sıkıntı yaşadım bu konuda

Hakan

Hocam aynı sorun bende de var güvenlik güncellemesinden sonra yapmaya başladı benimde siz çözüm bulabildiniz?

Yunus

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Oppo Reno 4 Lite Wi-Fi Bağlanırken Telefonun Kapanması

07 Temmuz 2024 22:27

Oppo Telefon Kapanıp Açılıyor Wi-Fi Siliniyor.

İbrahim
31 Temmuz 2024 02:18