Gerçek sonuçtan hiç memnun değil

Oppo A55 Tamir Edilememe

10 Eylül 2023 16:53

17.10.2022 tarihinde alınan oppo a55 model telefonum
1)25.05.2023 tarihinde ekranda çerçeve şekilde beyazlama olarak KVK İzmir teknik servise teslim ettim
ekran değişimi yapılarak tarafıma teslim edildi
2) 29.05.2023 tarihinde aynı arızanın devam ettiği ile tekrar KVK İzmir teknik servise teslim edildi. Bu sefer ana kart değişimi oldu
3)20.06.2023 tarihinde aynı arıza aynı şekilde devam ettiği için tekrar verildi gene ekran değişi yapılarak teslim edildi
4)24.7.2023 tarihinde arıza aynı şekilde artarak hatta telefon yavaşlayarak devam etiğinden tekrar KVK servise verildi. Değişim talep edildi ama uygun görülmeyip tekrar ekran değişip teslim edildi. 4.8.2023 tarihinde
5) telefonumu daha bir gün dahi kullanmadan 5.8.2023 tarihinde aynı arızanın devam ettiği için KVK teknik servise verildi ve değişim ya da ücret iadesi istenildi
fakat üzerinden 36 gün bu da 25 iş günü ediyor. Cihazım halen elime geçmedi KVK teknik servise sorulduğunda oppo yetkili servis ile birçok kez mail yoluyla cihaz iletişime geçildiği fakat oppo yetkili servisin değişimi asla kabul etmediği ve cihaza parça temin edildiği sürece ekran değiştirilip gönderileceği bilgisi alınmıştır. Lütfen cihaz değişimi olmuyorsa ücret iadesinin olmasını istiyorum 4 aydır telefonumu kullanamıyorum

18 Eylül 2023 13:52 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden dosyanız yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. OPPO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Saygılarımızla. OPPO Türkiye

18 Eylül 2023 19:05

Sonuç yok sonuç olarak bir işlem yapılmadı sadece oppo şikayetim var hattı aradı dosyayı inceledikleri bilgisi verildi. Size tekrar arayacağım denildi. Lütfen düzgün yazınız sanki sonuç alınmış gibi yansıtılmış buradan oppo yetkilisi bile aram tenezzülünde bulunmadı sadece şikayetim var yetkilisi arandı

19 Eylül 2023 10:22

Hiçbir oppo yetkilisi bana dönüş yapmadı halen cihazım serviste

KVK Serviste 40 Gündür Teslim Edilmeyen Telefon Ve Yasal Sürenin Aşılması

Özcan
13 Ekim 17:45

Meryem
29 Aralık 2023 16:51
Oppo Reno 4 Pişmanlık Devam Ediyor!
Oppo Reno 4 Pişmanlık Devam Ediyor!

Cansu
14 Eylül 2023 14:25

Elifcan
19 Temmuz 2023 00:18
Oppo Teknik Servis Umursamazlığı!
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
29 Aralık 2023 10:49