Media Markt'tan Alınan Hatalı Oppo Ürünü

Süleyman
18 Mart 2023 18:18

Media Markt'tan almış olduğum oppo a74 [email protected] telefon aldığım günden beri donuyordu garantiye gönderdiğim zaman sadece yazılım yüklenip tekrar geldi ve güncellemeleri zamanında yapmam gerektiği söylendi bunları uygulamama rağmen telefon şu anda eskisinden daha kötü oldu tuş kilidini girdiğimiz zaman telefon çoğu zaman açılmıyor ekran tamamen kapanıyor herhangi bir video izlediğimiz zaman tuşları kilitlesek veya uygulamayı sonlandırsak bile videodaki ses hala gelmeye devam ediyor birisiyle telefonda konuşurken çağrı sonlanmasına rağmen konuşma devam ediyor karşı tarafın kapatması gerekiyor.

17 Mart 2023 21:23

Media Markt'tan almış olduğum oppo a74 marka cep telefonu aldığım günden beri sürekli donma yapıyordu garantiye gönderdiğim zaman sadece yazılım yüklenip geri gönderildi ve güncellemeleri zamanında yapmama rağmen garanti'den geldikten sonra bu sorunla daha fazla karşılaştım ve farklı sorunlar da ortaya çıktı mesela herhangi bir video izlediğimiz zaman veya sosyal bir platformda gezdiğimiz zaman tuşları kilitleyince hala videonun sesi gelmeye devam ediyor telefonun tuşları kilitliyken şifremizi girdiğimiz zaman telefon açılmıyor ve ekran tamamen kapanıyor birisiyle konuşurken eğer konuşmayı ben sonlandırırsam karşı tarafa hala sesim gidiyor ve onun sesi de bana geliyor konuşmayı karşı taraftaki sonlandırmadığı sürece konuşma devam ediyor ve bu sorunların hepsi garantiye gidip yazılım yüklenip tekrar geldikten sonra cihazım da oldu tekrar garantiye göndersem yine bir yazılım yüklenip tekrar gelecek ve bu sefer cihazın daha kötü olacağından korktuğum için garantiye göndermiyorum bu firmalardan sorunumun çözülmesini talep ediyorum

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Oppo A6 Pro Modelinde Video Sabitleme Özelliği Yok

30 Aralık 2025 22:41

Yazılım Güncellemesi Sonrası Oppo A74 Ön Kamera Sorunu

Kübra
27 Kasım 2025 20:17

Oppo A74 Telefonum Aniden Sıfırlandı, Tüm Verilerim Silindi Ve Destek Alamıyorum

Emre
21 Ekim 2025 04:13
oppo-a74-telefonum-aniden-sifirlandi-tum-verilerim-silindi-ve-destek-alamiyorum-2.jpg
Tüm A74 Şikayetlerini Gör
Oppo Kategorileri