İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Opmar Optik Gözlük Alacaksan Opmar'DAN Uzak Dur! Kusurlu Ürün Garanti Kapsam Dışı

12 Haziran 2024 20:43

İzmir Optimum AVM içerisinde bulunan Opmar Gözlük mağazasından 19.08.2023 tarihinde eşime Burberry marka güneş gözlüğü satın aldım. Gözlüğü bir süre kullandıktan gözlük camında ve çerçevesinde bozulmalar olduğunu fark ettik. Bu durum üzerine gözlüğü satın almış olduğumuz mağazaya geri götürdük. Oradaki çalışan arkadaşlar baktıklarında ise cam kısmında olan çizgin saçtan kaynaklı olduğunu ve diğer durumlar için gözlüğün İtalya'ya gönderileceğini söylediler. Bu durumun bir ay'a akadar ancak dönüş yapılacağını ilettiler. Bizde ısrarla gözlüğü almalarını ve gerekiyorsa İtalya'ya gönderebileceklerini söyledik.
Daha üzerinden 1 hafta geçmeden mağazadan bizi aradılar. Gittiğimizde ise ürünün incelendiğini garanti dışı olduğunu söylediler. Bunun üzerine bizde Tüketici Hakları'na başvurumuzu gerçekleştirdik.
Gözlük tamamen vermiş oldukları kılıfta taşındı ve özenle kullanıldı. İlk defa güneş gözlüğü kullanan birisi olmamakla beraber saçtan bir camın çizilebileceği gibi alakasız sebepler. Görüntülerinide paylaşacağım gözlüğün son haline sizler karar verin. Bir güneş gözlüğü nasıl olur da daha bir sene olmadan bu duruma gelir. Açıklanabilir yanı yok. Tamamen ürün kusurlu ve başka açıklaması olamaz. Gözlük alacaksan Opmar'DAN uzak dur!

Hatalı Cam ( Opmar Optik) İzmir Optimum

03 Ekim 2023 09:34

13 Temmuz 2025 19:48

Gülşah
25 Eylül 2023 16:05

Aldığım Gözlükte Sürekli Odak Problemi Ve Çözülmeyen Mağduriyet

02 Kasım 2025 16:59
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 19:51