Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Opet Otobilim Banka Onay Hatası

Opet Otobilim Banka Onay Hatası
01 Mart 2024 20:40

Motorlu kurye olduğum için Opet otobilim talebinde bulundum ve talebim hızlı bir şekilde elime ulaştı. Tüm onayları tamamladım ve kredi kartı bilgilerimi verdim; ancak banka onay hatası alıyorum. İlk günden böyle bir sorunla karşılaşmak, önümüzdeki günlerde beni mağdur edebileceği endişesine yol açtı. Bu sorunun bir çözümü var mı acaba? Müşteri hizmetleri bir sorun göremediklerini belirtip tekrar denememi önerdiler; fakat denememe rağmen sorun devam ediyor.

02 Mart 2024 16:57 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba Zafer Ş., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler devam etmektedir. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

07 Mart 2024 13:16

Sonuçlanması daha ne kadar sürer?

07 Mart 2024 14:00

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından en kısa sürede aranarak, gerekli yönlendirmeler sağlanacaktır. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

Furkan
Furkan

Çözüm buldunmu dostum. Aynı hatayı alıyorum

Zafer

Dostum müşteri hizmetleri bir geri dönüş sağlamadı halen aynı problemi bende yaşıyorum bulunduğum şehirde yeni açılmasından kaynaklı bir sorun bu altyapıyı daha tam anlamıyla kuramamalarının sonucunda bu hatayı veriyor. Defalarca müşteri hizmetlerinden sorunumu dile getirsen de maalesef ki bir geri dönüş alamıyorsun aradığında da talebiniz oluşturuldu diyor zaten kaç tane oluşturdum ama bir faydası yok.

Sercan
13 Şubat 2024 17:36
Opet Otobilim Antalya Fazla Çekilen İadesi
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
04 Aralık 2023 19:50
Opet Otobilim Yakıt Vermeden Çektiği Provizyonu İade Etmiyor
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
10 Ekim 2023 23:22