Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Opel Grandland Arızası Akü Bitti.

Ramazan
13 Eylül 2023 14:18

27 Temmuz 2023 tarihinde bayiden sıfır km olarak teslim aldığım Opel Grandland Ultimate arabamın 16 Ağustos 2023 tarihinde henüz 1 ayı dolmadan aküsü bitti. İnanılır gibi değil dedim sorunun kaynağının bulunması 1 hafta sürdü bu esnada sorunu tespit edip dosya açmadıkları için de ikame araç da alamadım. Sistemleri bu şekilmiş. İlle aleni bir arıza olacak anladığım kadarıyla. Opel Türkiye'de araba alan kime sorarsanız sorun gümrük işlemleri tamamlanmasına rağmen araçları en az 1.5, 2 ay sonra teslim ediyorlar. Hadi o yaşattıkları mağduriyeti artık herkes biliyor; artık arabanız arıza yaparsa garantisi olsa bile benim gibi 1 ayı bile dolmadan da olsa arıza tespiti yoksa taksiye binmek zorundasınız. Sözde sıfır araba aldım o hafta ödediğim taksi parası ile arabaya 3 bakım yaptırırdım.
Bir sonraki arabamı farklı marka alacağım kesinlikle; çünkü satış sonrası siz artık bir hiçsiniz. Sizi yok sayıyorlar.
Bu arada sıfır aldığım aracımın arıza yapan parçası daha yeni geldi bugün 13 Eylül 2023 şu an değiştiriliyor.

Serkan

Son durum nedir gelişme var mı? Nasıl ikame araç çıkarmazlar sonuçta aracı servise bırakmış siniz Opel almayı düşünüyordum vazgeçtim

Efe sonuçtan hiç memnun değil

Opel Grandland Sürekli Arızası

Efe
26 Mayıs 2024 02:53
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

Tansel
12 Mart 2024 15:14
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
09 Ağustos 2023 15:58