Umut
18 Eylül 2024 22:48

Merhabalar Sayın Yetkili;
22 Temmuz 2024 Pazartesi günü 38 DB 485 plakalı aracımı (otomatik vites) P konumundan zorlanarak çıkması, zaman zaman hiç çıkmaması şikayeti üzerine servisinize getirdim. Gerekli incelemeler neticesinde P switch sorunu olduğunu, 5.250 TL karşılığında yapılabileceğini ifade ettiler. Ben de İnciroğlu kalitesi ve Opel servisine olan inancımla sanayide değil de servisinizde yaptırmayı tercih ettim. Akabinde aracım 3 ya da 4 gün sonra tamir edildiği ifadesi ile teslim edildi fakat ertesi gün aracım aynı vites sorununu devam ettiriyordu. Servis yetkilisi Y**** Bey'e bilgi vererek aracımı ikinci kez servise getirdim ve 2 gün sonra ilk takılan switch'in arızalı switch olduğu, yenisi ile değiştirildiğini ifade ettiler ve aracı bana teslim ettiler. Araç çalışır vaziyette iken sorun görülmüyordu. Ben de aracımı alarak 18 km sonraki evimin bahçesine götürdüm. Park ettiğim esnada aracımın ön sağ tamponunda sürtme olduğunu, boya ve hasar oluştuğunu gördüm. Aynı anda Y**** Bey'i arayarak bilgi verdim. Y**** Bey bana kamera kayıtlarını inceleyip döneceğini bildirdi. Akabinde ertesi sabah aracımda aynı vites sorunu ile karşı karşıya kaldım. Bu defa henüz kamera kayıtları ile alakalı dönüş yapılmadığı halde ben aracı servise 3 kez bıraktım. Müşteri ilişkileri yetkilisi B**** Hanım'la da bu sürtülme konusunu görüştüm. Kendisi bizzat kamera kayıtlarını inceleyip bana dönüş yapacağını bildirmesine rağmen bir hafta sonra benim aramam neticesinde Y**** Bey'in ifadelerini kullanarak herhangi bir araştırma yapmaksızın, yani bizde olmamış, 18 km içerisinde park etmediğim, herhangi bir ikinci şahsa sürdürmediğim halde, asla ve asla bu sürtme tarafımdan yapılmadığı halde beni bu yaşımda yalancı durumuna düşürmüşlerdir. Bu arada yaşım 55'tir. Ve öyle enteresandır ki ben Opel servisini aradığımda operatör A**** Hanım dışında hiç kimseye asla ulaşamıyorum. A**** Hanım telefonu hem Y**** Bey'e götürerek hem B**** Hanım'a götürerek görüşme sağlatıyor. Hakikaten yoğunluk ne kadar çok olsa bile geri dönüş butonuna basmama rağmen dönüş olmuyor.
Sonuç olarak; Asla bunca olumsuzlukları yakıştıramadığım İnciroğlu servisinden aracımın layıkıyla tamiri ve sürtülme hasarının giderilerek şahsıma teslimini ivedilikle istiyorum. Aracım hala servisinizde bulunmakta, servis yetkili Y**** Bey'in izinde olduğu söylenmektedir. Başka bir arkadaşın aracımız konusunda yardımcı olmaması da daha da üzücü ayrı bir durum.
Acil olarak aracımın sonuca ulaştırılmasını istiyorum.

Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Şafak
16 Mayıs 2025 23:10
Sıfır Araçta Motor Sorunu Ve Servis İlgisizliği Güvenimi Sarsıyor
Sait sonuçtan hiç memnun değil

Opel O*** Crossland İle Kısa Sürede Yaşadığımız Sorunlar Yumağı

opel-aracimda-bitmeyen-isitma-buji-sorunu-ve-yuksek-masraflar-2.docx
opel-aracimda-bitmeyen-isitma-buji-sorunu-ve-yuksek-masraflar-1.pdf

Alper
08 Mayıs 2024 16:22

Opel Combo Vites Geçişleri Arızası!

Yusuf
27 Ağustos 2024 18:30