Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Opel Grandland Navigasyon Donanımı

Opel Grandland Navigasyon Donanımı
30 Ocak 2024 13:17

Ocak ayı içinde bayiden sıfır olarak aldığımız Opel Grandland GS donanımlı aracımızın donanım listesinde ve broşüründe yer almasına rağmen satış esnasında da belirtilen navigasyon özelliğinin olmadığını fark ettik. Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede, bu özelliğin donanımda olmadığı bilgisini aldım. Satışta ve broşürde belirtilen bir özelliğin araçta bulunmaması, müşteriyi yanıltmaktır ve Opel gibi büyük bir markaya hiç yakışmamaktadır. Eğer bu konuda olumlu bir dönüş yapılmazsa, Tüketici Mahkemesi de dahil olmak üzere erişebildiğim tüm kanallara başvuracağım.

Oğuzhan

Geneli bilgisiz benzer sorunlar yaşadım, şöyle hocam aslında Ultimate ile aynı cihaz sadece yazılımı farklı, bir de bunlarda GPS çipi yok. Sonradan yaptırılabilir bir şey bayiden talep ederseniz ücrete tabii yaparlar

Oğuzhan

Üstadım GS paketlerde navigasyon bulunmuyor ancak multimedya ekranı navigasyon destekli. Opel paylaştığınız broşürde bu özelliği Ultimate pakette olduğunu açıkça belirtmiş

Yusuf

Satış esnasında olduğu iddia ediliyordu satıcıyla konuştuğumda " AA yokmuymuş " ifadesini kullanmıştı. Bir de destekli ne anlama geliyor acilimi nedir sonradan da eklenemeyen bir donanım

Efe sonuçtan hiç memnun değil

Opel Grandland Sürekli Arızası

Efe
26 Mayıs 2024 02:53

Sıfır Opel Grandland'da Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Desteği Mağduriyeti

Emre
08 Mayıs 2025 14:52