Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crossland 0 Km Tavan Boyalı

Opel Crossland 0 Km Tavan Boyalı
Kağan
07 Haziran 2024 16:08

10.12.2022 tarihinde aldığım Opel-Crossland marka aracı satmak için ekspertize götürdüğümde tavanın boyalı olduğunu öğrendim. Bayiye gidip durumu açıkladığımda, ekspertiz firmalarının fiyat düşürmek için bunu yaptığını söylediler. Sonra müşteri hizmetleri ile görüşüp durumu açıkladım. Aracı bayiye götürmemi söylediler. Tekrar bayiye gittim, bayi arabayı benden alıp 15 dakika sonra geri getirdi. Aracı ustaya gösterdiklerini ve aracın orijinal olduğunu söylediler.

Hangi usta, belge nerede, nasıl kanıtlayacaksınız diye sorduğumda cevap veremediler. Bunlar yetmezmiş gibi müşteri hizmetleri beni arayıp aracınız orijinal dediler. Aynı soruları müşteri hizmetlerine de sorduğumda biz bayiyi referans alırız dediler. Asıl süreç bundan sonra başladı. Aracı hem bağımsız ekspertiz raporuyla hem de bilirkişi raporuyla tavan boyalı olarak tespit ettirdim.

Bilirkişi raporu bayiye ulaştıktan sonra ben arayıp ne olacak şimdi dediğimde, sıfırdan sürecin başlayacağını söylediler. 13.01.2024 tarihinden beri elde ettiğim tek cevap, her hafta beni arayıp bir gelişme yok demeleri. Linkedin dahil üst yöneticilere, bayilerine, müşteri hizmetlerine yazmama ve cevap istememe rağmen hiçbir aksiyon almadılar. Aracı 01.03.2024 tarihinden itibaren bir kere bile incelemeye çağırmadılar. Son çare olarak CİMER'e de yazdım.

Çok açık söylüyorum, Opel (stellantis) hayal kırıklığıdır. Satış sonrası hizmetleri ve sistemleri çok kötü. Sıfır diye aldığımız araçta tavan işlemi olduğu için kurumsal firmalar kesinlikle teklif vermiyorlar. Şahıslar da aynı paraya hasarsız alırım diyorlar. Tanıdık diye gittiğimiz bayi, sağ olsun, bir kere bile konunun takipçisi olmadı., sonuç olarak ocak 2024'ten beri aracımı satamadığım gibi bir de üstüne her yolu deneyerek çözüm bulmaya çalışıyorum çünkü hiç muhatabım yok. Üstüne üstlük hatayı kanıtlamak için harcadığım 20.000 TL de cabası.

Opel Crossland'da Boya Akıntısı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

08 Aralık 2024 00:55

04 Aralık 2024 14:31

Opel Crossland Aracımda Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

22 Temmuz 2025 16:54
Opel Crossland Aracımda Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

11 Kasım 2023 20:26
Opel Avanta Mağduriyet Muhatapsızlık

Opel Stellantıs Ve Ankara Otosay Bize Defolu Araç Sattı.

Faruk
02 Ağustos 2024 12:11