Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa İle Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

21 Aralık 2024 14:11

Opel Corsa 2022 model 1.2 benzin 75HP MT5 araç kullanmaktayım. Aracı Mersin merkez Opel Öğütler servisinden sıfır km aldım. Aracımın 12000 km'de bakımdan sonra debriyajdan çıt çıt ses gelmeye başladı. Servise geri götürdüm, bu sesin normal olduğu söylendi. Ben normal olmadığını söyledim, birkaç kere gidip gelmeme rağmen bir çözüm üretilmedi. En son şanzıman sökülüp bakılması gerektiğini, çok yoğun olduklarını 1 ay sonra bakacaklarını söylediler. Beni geri gönderip 1 ay sonra aracı getirmemi söylediler. Bu aralıkta ses kendiliğinden geçti. 1 ay sonra servise gittim, ses geçtiği için işlem yapmak gereksiz dediler. Ben de aracı kullanmaya devam ettim. Aracın 2. Bakımı yaklaştığında arka diskler ve kampana sürtünme sesi gelmeye başladı. 2. Bakımda aracın problemini söyledim ve aracı aldılar. O sesi de geçiremediler, tekrar götürdüğümde kampananın içini temizlemediklerini söyleyip temizleme yaptılar, ses kesildi. Doktorum, kolay zaman bulamıyorum. Gidip gelmem kolay olmuyor. Zaman kaybı ve masraflar cabası. Sonra aracın klima kompresöründen ses gelmeye başladı, düzeltilmesini söyledim ama bu ses de giderilemedi. Sonra zaman içinde aracımda rampada geri geri çıkma sorunu başladı. Aracım manuel araç ve rampada geri viteste rampayı çıkmaya çalıştığımda araç 2000 devrin üstüne çıkmayıp hafif dik rampaları bile çıkamamaktadır. Aracımın garanti süresi devam etmesine rağmen Mersin merkez Opel Öğütler yetkili servisine başvurduğumda bu araçta bu sorunun olacağını söylediler. Ben de böyle bir şey mümkün değil, dedikleriniz çok mantıksız hafif rampayı bile geri geri çıkamayan aracın normal olmadığını söyledim. Aracı yeniden aldılar ve sorunu çözdüklerini söylediler. Ben de denemenin benimle yapılmasını söyledim. Denemede araç rampayı geri çıkamadı, çıkmaya çalışırken ciddi bir koku geldi. Bu sefer de debriyaj baskı balatasının değişmesi gerektiğini söylediler. Ben bunun kesin olup olmayacağını sordum ve bunu net bilmediklerini söylediler. Bu değişimden dolayı ücret alınacağını söylediler. Ben de aracın garantisinin devam ettiğini garanti kapsamında bakılması gerektiğini söyledim ama kabul etmediler. Hem ücret alınacağını hem sorunun çözümünün kesin olmadığını söylediler. Bu süreçte aracı bakıma alırken saydığım problemlerin hiçbiri resmi belgeye yazılmadı. Konuşmalar aracı teslim ettiğim bankonun kamerasında mevcuttur. Bu sebeple İstanbul'da bir araca da çarptım. Mağduriyetimin giderilmesini ve problemlerin kesin çözümünü istiyorum

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Motor Değişimi İçin Yüksek Ücret Talebi Ve Servis Sürecinde Mağduriyet

Sibel
22 Eylül 2025 20:37
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2025 16:20
servisten-temizlenmeden-teslim-edilen-arac-ve-iletisim-sorunu-3.pdf
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Müşteri Hizmetleri

Selçuk
13 Temmuz 2024 19:46
Opel Corsa Müşteri Hizmetleri
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'da Bitmeyen Arıza Ve Servis Randevusu Sorunu Mağduriyet Yaşatıyor

Erdi
24 Nisan 2025 19:12
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
08 Mayıs 2025 22:54