Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Opel Ayıplı Sıfır Araba

27 Eylül 2024 19:00

20/07/2024 tarihinde Bayrampaşa Çetaş'dan Opel Marka Corsa GS sıfır aldığım aracım, teslim alma sürecinde toz içinde teslim edilmiş, uyarılarım doğrultusunda yıkanıp teslim edildi. Aracımı aldığım 3. Günde araba motor arızası verdi ve servise götürmek zorunda kaldım. Sonrasında arabanın içinde deformasyonların mevcut olduğunun farkına vardım ve malzeme kalitesizliği ve özensizliği gözler önündeydi. Arabayı servise götürdüğümde bir bir arabanın kusurları tespit edilip markaya gönderildi. Bugün yine arabam motor arızası verdi. Ben 3. Kez tekrardan aracımı servise götüreceğim, kayıtlarda mevcut. Sıfır km bir arabanızın sürekli arıza uyarısı vermesi, ve iç malzemelerinin dökülmesi ( ön sağ sürücü koltuğunun ön konsol hava yastığı kısmı kabarmış ve deformeler söz konusu) mantıklı bir durum söz konusu değil. Opel genel merkezinden aranılıp aracımın onarım yapılması hususunda bilgi verildi. Bu durum tüketici olarak kabul edilir bir durum değil. Opel gibi bir büyük markanın tüketici olarak bu tarz bir yaklaşımı üretmiş oldukları aracın malzeme kalitesiz oluşunu kabul edip sadece onarım talep etmesi ayrı bir soru işareti. Ve ben tekrardan servise aracımı götürüp bağlı bulunduğum kurumdan izin alıp o kadar yol gidip tekrar göstermek zorunda kalacağım. Bu durum biz tüketiciler olarak hem iş kaybı, hem maddi hem de manevi olarak zarar vermektedir. Yıllarca biriktirdiğiniz emeklerinizin de ayıplı bir ürün alarak kaybolmasına yol açmıştır. Ayrıca ruhsal olarak iş ve özel hayatımı etkileyecek duruma gelmiştir. Durumla ilgili maddi ve manevi yasal sürecimi başlatmak istediğimi belirtmek isterim. İvedilikle mağduriyetimin giderilmesini ayıplı satılan aracın değiştirilmesini.

Güçlü
Güçlü
Şikayeti Çözüldü

2025 sıfır Grandland hibrit aracım motor arızası, önden çarpışmayı hafifletme sistemi kullanım dışı ve far arızası veriyor aldığım günden beri iki kez servise götürüyorum hiçbir arızaya rastlanmadı deyip geri veriyorlar yarın gene götüreceğim ama çözüm olacağını sanmıyorum, gelişme olursa buradan yazalım

Evet Opel Astra daha kullanmadık bile ama 200 metre ancak

Gamze

Merhaba biz bugün sıfır araçla yolda kaldık. Aynı sorunlar muhtemelen. Herhangi bir dönüş oldu mu size

Bahar

Onarım dışında başka çare bırakmıyorlar, Kabul ediyorlar üretim hatası olduğunu fakat asla değişmeye yanaşmıyorlar. Arabanın garantisi bunun için var diyorlar. Sizin markası neydi Opel mi.

Yakup
09 Eylül 2025 18:20
Sıfır Opel Corsa'da 5 Ayda Boya Atması Ve Çözüm Sunulmaması
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
09 Mayıs 2024 20:08