Arif sonuçtan hiç memnun değil

Opel Ağaçlı Servisten Şikayetçiyim...

Arif
20 Nisan 2024 22:29

Opel Ağaçlı Servisi Aksaray Bayisi'ne, Opel marka aracımın ESP uyarısı ve motor arıza ışığının yanması nedeniyle ve motor arıza ışığı yanıp sönüp aracımın gaz almasında sorun yaşadığım için başvurdum. Sabah bıraktığım aracımın ESP uyarısının sebebini akşama kadar bulamadılar. En son motor supaplarından kaynaklanabileceğini belirttiler. Supapların değişimi için 65 bin liralık bir masraf çıkardılar. Ben de fiyatı yüksek bulduğum için dışarıda yaptırmaya karar verip aracımı teslim aldım. Teslim aldıktan sonra yola çıktığımda, aracımın motor sesinin değiştiğini ve aracın titrediğini fark ettim. Sorunun yolda düzeleceğini düşünerek kullanmaya devam ettim fakat araç düzelmedi ve çekişi daha da kötüleşti. Ayrıca aracın saat ayarlarının değiştiğini ve düzeltilmediğini gördüm. Daha sonra aracımın plaka kısmında Ağaçlı Opel Servisi'nin reklam yazısını fark ettim. Plaka sökülüp bayi reklamı takılmış, ancak plakayı aynı yerden vidalamamışlar, tampona yeni delik açmışlar ve eski delik dışarıdan görünmekte. Üstelik plakayı yamuk vidalayarak çirkin bir görüntü oluşturmuşlar. Ayrıca servis, sonrasında beni arayarak servis hakkında puanlama yapmamı istedi. Düşük puan verdim. Sonrasında tekrar arayarak özür dileyip yüksek puan vermemi rica ettiler. Sonuç olarak, aracımdaki bir problem için gittiğim servisten daha fazla problemle geri dönmüş oldum.

Opel Corsa'da Sürekli Motor Arızası Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Hayrettin
11 Temmuz 2025 13:29
Çapan sonuçtan çok memnun

Çapan
30 Ocak 2025 18:56
"Chrry teşekkürler."
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Yanlış Teşhis Sonucu Maddi Ve Manevi Zarar

Gizem
27 Mayıs 2025 02:45
Yetkili Serviste Yanlış Teşhis Sonucu Maddi Ve Manevi Zarar

Sıfır Opel Corsa’da Erken Motor Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

Meral
03 Eylül 2025 16:28
İilker sonuçtan memnun değil

Opel Combo Life Arızasında İlgisiz Ve Yetersiz Servis Deneyimi!

İilker
19 Temmuz 2025 14:46