Sayın Op. Dr. Esma Süleyman Hanımdan Şikayetçiyim

11 Mart 2024 18:11

Ameliyattan vazgeçen sayın op. Dr. Esma süleyman hanım'dan şikayetçiyim. Ön görüşme için verilen adreste muayeneye gittim. Doktor hanım, burnum ile ilgili görüşlerini söyledi ve işinin ehli olduğunu ifade eder bir konuşma tarzı ile kafam karışık olmasına rağmen beni ameliyata ikna etti. Sonra ücret için asistanına yönlendirdi.

Asistan ile görüştük ve bana 67.000 TL fiyat verildi. 2.000 TL'yi ameliyat günü almak üzere önden aldıklarını söylediler. 5 Mart 2024 tarihinde ödemeyi yaptım ve 15 Mart 2024 tarihinde özel Küçükçekmece Hastanesi'nde ameliyat olacağıma karar verdik. Bu süre zarfında ben yıllık izin dilekçemi doldurmuş, ameliyat için kredi çekmiştim.

WhatsApp konuşmalarımızı ekleyeceğim ve asistan bana 12 Mart salı gününe kadar tahlillerimi yapabileceğimi iletti. Ben sıkıntı olmasın diye rapor olayını sordum. İş yerine istirahat raporu veremediklerini belirttiler. Tıbbi kayıtlarım için rapor talep ettim, belli bir süre sonra onu verebiliriz cevabını aldım. Sanırım bu çok normal talepler onları zorlamış olacak. Ücret konusunda da benden nakit ve elden para istediklerini dile getirince, hesaba havale yapsam olmaz mı diye sordum fakat kabul edilmedi.

Muhtemelen vergi detayından ötürü de elden para ile işlem görecektim. Daha ne olduğunu anlayamadan 8 Mart 2024 tarihinde bana ameliyatımın çok zor olduğunu, doktorun tereddütte kaldığını ve yapmamaya karar verdiklerini yazan bir mesaj atıldı. Kendisinden, beni soktuğu bu zor durumdan ötürü, kredi yükümden ötürü, yazdığım izin dilekçesini iptal edemediğim ve yıllık iznimi boşuna harcadığımdan ötürü, 'çok zor' diyerek bana verdiği psikolojik zarardan ötürü ve bu açıklamayı detaylandırıp güzelce ifade etmek yerine asistanına bir WhatsApp mesajı ile bildirdiği için şikayetçiyim.

İnsanlara bu kadar saygısızlık yapmaları hiç hoş değil. Nasıl bir doktor kendini övüp övüp birden ameliyattan tereddüt edip korkabilir? Yasal yollara da başvuracağım.

Paranı geri alabildin mi?

Op. Dr. Süleyman Kumbasar Burun Ameliyatı Oldum!

11 Aralık 2023 14:28

Op. Dr. Soner Kadıköylü Estetik Operasyon Yamuk Burun

01 Ekim 2023 03:04
Op. Dr. Soner Kadıköylü Estetik Operasyon Yamuk Burun
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 12:34