Recep sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 21:22

Onvo firması'ndan 27.09.2023 tarihinde Onvo ovfry07 Air fryer aldığım ürün 13.01.2024 tarihinde bozuldu ve çalışmıyordu, ekranı gelmesine rağmen. Ürünü, Onvo'nun söylediği yetkili servis olan başar elektronik'e götürdüm ve ürün bir ay orada kaldı, tamir edildiği söylendi. Ürünü eve getirdikten sonra, çalışmasına rağmen içindeki bir parçanın yüksek derecede ses çıkardığını fark ettim ve makinenin zarar vereceğinden endişe ederek, tamir için verdiğim firmaya geri götürdüm. Firmaya gittiğimde, ürünün değiştirilmesini istedim; fakat firma bana, bu ürünün değiştirilemeyeceğini ve ürünün ancak aldıktan 15 iş günü içerisinde değiştirilebileceğini söyledi. Ben de ürünü yine orada bıraktım ve haklarımı kullanacağımı ifade ettim.
Bir süre sonra firma, fabrika ile görüştükten sonra üründe bir sıkıntı olmadığını, fabrikanın dediğine göre ürünün içindeki bir parçanın çarpması sonucu ses çıkardığını fakat bu durumun bir sıkıntı teşkil etmediğini söylediler. Ürünü değiştirmek istediğimde ise, fabrikaya sunsalar bile bir şey olmayacağını ve hiçbir şekilde ürünü değiştiremeyeceklerini ifade ettiler. Yani ürünün ne halde olduğunu videoda göstermeme rağmen, bu ürün bozuk ve ben haklarımdan yararlanamayacak isem, firmaların bize garanti belgesi vermesinin anlamı nedir?

22 Mart 2024 07:38 (Şikayetten 10 saat sonra)
22 Mart 2024 10:24
22 Mart 2024 11:16
Onvo Müşterilerine Değer Vermiyor

11.03.2021 tarihinde Onvo firmasından şikayet, başar elektronik firmasına şikayet iletilmiş ve beni saat 11 de aradılar. Firmada kişiler ürünün 'şu an' bozuk olmadığını yani ben değişim istememem rağmen ürün tamir edilip gelmesi ve hala bozuk olmasına rağmen üründe değişim hakkımı kullanmak istediğimi, bana hala ürün 'şu an bozuk değil' tabiri kullanarak ürü almamı istiyorlar. Bir de ürünü bugün ya da yarın almazsanız ihtar geçeceğiz diyorlar bu durum gerçekten bir insanı nasıl küçük düşürebileceğini gösteriyor yani bu bozuk olan ürünü tamir görüp daha ilk kullanımda bile bozuk olan ürünü kullanmamı İstiyorlar. Evinde kullanmayacakları şeyi bu sesle nasıl teslim etmek istiyorsunuz anlayamıyorum. Ve hala bu haliyle kullanabileceğimizi belirttiler.

Şafak
08 Ağustos 2023 15:12
Onvo Marka Airfryer Pişmanlıktır
Onvo Marka Airfryer Pişmanlıktır

Merve
22 Aralık 2023 01:04
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
12 Şubat 2024 17:18
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 16:40
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Teknik Servis İşgüzarlığı Ve Mağduriyeti

Doğukan