Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo 70 İnç 178 Ekran TV

25 Ocak 2024 23:45

18.01.2024 tarihinde Onvo marka 70 inç TV servis tarafından kutu açılımında kumanda ayak kullanım kılavuzu garanti belgesi çıkmadı genel merkeze defalarca telefon açıp şikayetimizi bildirdik ama bir sonuç alamadık. Türk malı almak pişmanlıkmış acaba? Çözüm bekliyoruz

26 Ocak 2024 07:23 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Damla. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

26 Ocak 2024 10:39

Hasan Bey, İlgili birim ile görüşmeler sağlandı 30-31 Ocak tarihine kadar teslimatı yapılacaktır.

26 Ocak 2024 11:03

Tamam teşekkür ederim

03 Şubat 2024 12:51

Merhaba Onvo yetkilisi 30 Ocak tarihine kadar şikayetimizin giderileceğini belirtmiştiniz ancak bir netice olmadı arayan soran yok TV

03 Şubat 2024 12:54

TV kurulalı 2 hafta oldu ancak biz TV yi açamıyoruz bile kumandası yok bundan sonra Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak zorunda kalacağım

03 Şubat 2024 12:57

Buradan markayı karalamak istemiyorum ama Onvo markası ilgi alaka sıfır Onvo ürün alacaksanız uzun süre düşünün derim

06 Şubat 2024 16:37

Merhaba, Servis sizler ile görüşme sağladığında herhangi bir problem olmadığını ve memnun kaldığınızı belirtmişsiniz, ve evinize servis bir kumanda ilk kurulumda bırakmış cihazınızı kullanmanız için. Sorun nedir bilgi verir misiniz?

06 Şubat 2024 20:49

Fatih bölgesi gürsel elektronik teknik servise çok teşekkür ediyoruz ilgi ve alakaları için bir yanlış anlaşılma oldu verilen hizmet ve üründen memnunuz bir şikayetimiz yok

Bekir
Bekir

Onvo 43 inc TV 2 gün önce İzmir Kemalpaşa A101 mağazasından 43 inc TV aldım müşteri hizmetlerini aramamı söylediler aradım ve bana bir numara verdi müşteri temsilcisi numarayı aradığımda bana fatura ve TV nin üzerindeki beyaz yerin resmini istedi yanımda olmadığını ve aksam atabileceğini söyledim, aksam olunca açık adresim ile birlikte istediklerini gönderdim ve bana mesaj yolu ile kayıt oluşturuyorum servisin ücretli olduğunu söyledi bende bu konuda kimse bana bir şey söylemedi dediğimde sorabilirsin diye mesaj gönderdi, simdi ben TV yi alırken A101 mağazasından bunu söylemediler, müşteri temsilcisi söylemedi Türkiye'nin hiçbir yerinde ilk kurulama gelip servis ücreti alan tek bir yetkili servis söyler misiniz, ne yapayım TV yi iademi edeyim çözüm bu mu

Osman sonuçtan çok memnun

Osman
22 Mart 2024 21:33
"Güvenilir bir marka 3 gün gibi kısa bir sürede servis eksik olan parçalarımızı teslim etti sorunumuz giderildi teşekkür ediyorum"

Caner
04 Ekim 2023 22:25