Onvo 50f900 TV Arızası!

19 Ağustos 2024 16:33
18 Ağustos 2024 20:11

Onvo 50f900 televizyonumda ki LED arızasından dolayı zorla servis yolladılar geldi servis aldı LED arızası yapılacağını söylediler süresini sordum parça bekliyoruz ne zmn geleceği belli değil denildi. 21 iş günü içinde gelmezse yenisini talep edeceğimi ilettim TV'yi getirdiler her yerinden ışık saçıyor ekranı yamuk takmışlar ve parmağımı içine soktum lanet olsun sizin gibi firmaya da servisede fabrikasına götürüp fırlatacağım

20 Ağustos 2024 10:47 (Şikayetten 18 saat sonra)
24 Ağustos 2024 15:10

Hala bekliyorum televiyoz bu süreçte 2 defa daha gitti servise her geldiğinde sorun daha büyüdü ve hala ışık sızması devam ediyor değişim istiyorum video yu izleyin 24/09/2024 de servisten tarafıma gelen cihaz da bulunan ışık sızması devam ediyor verecek cevabınız var mı kayıtlarım var sizde bu ay 4. Defa gidecek servise bu mu markanıza biçtiğiniz marka değeri

27 Ağustos 2024 16:48
06 Eylül 2024 19:21

Merhaba En sonunda evet değişimi kabul ettiniz ve bana Onvo yerine Senna marka TV önerdiniz reddettiğin için bu seferde Webos işletim sistemli ov50500 cihaz önerdiniz benim TV min üst versiyonu olarak ki benim TV'm ov50f900 DÜ önerdiğiniz TV bnmkinin alt versiyonu olduğu halde üst versiyonu gibi ima ettiniz insanı salak yerine koyuyorsunuz üstüne kabul etmeyin aynı marka modeli sonunda yolladınız ve yollladığınız TV de de ışık sızması var videosunu buraya koyuyorum TV bugün 10 gibi geldi servis tarafından eşim teslim aldı ben eve gelince fark ettim saat şu an 19:20 size yazıyorum size sorum var şaka mısınız bu nasıl bir şey böyle bana bunu cevaplarmısınız

Onvo TV’nin Deprem Sonrası Ekran Ücret Talebi Ve İlgisizliği

26 Şubat 20:19
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV Uzaktan Açılmıyor Ve Kumanda Arızalı

Ömer
02 Şubat 20:58
Onvo TV Uzaktan Açılmıyor Ve Kumanda Arızalı
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV'de Güncelleme Desteği Hayal Kırıklığı Yarattı

Mahmut