Onur Market Bursa Eğitim Şube

24 Temmuz 2024 23:02

Merhaba, 24.07.2024 Saat 21:30'da Bursa Onur Market Eğitim Şubenizde öncelikle hayatımda gördüğüm en saygısız müşterilere terbiyesizlik yapan, bu iki oldu. Daha önce de yaşadık, müdüre ilettik ama her defasında saygısızlık ve hadsizlikler artıyor. Firmanızın adını ve prestijini kirleten bu şekilde müşteri kaybetmenize neden olan bir şube burası. Bir daha asla gitmem. Hem hayvanlara saygısı olmayan, hayvanlara hakaret eden hem de müşterilere saygısı olmayan bir şube. Şikayetimi kameralarda da izleyebilirsiniz. Köpeğim dışarıda kapıda bekliyor, ben kasadayım. En sondaki kasanızda bulunan elemanınız köpeğime hakaret etti. Bağırmasından rahatsız olmuş ki köpek dışarıda bekliyor. Siz köpeğim hakkında bu şekilde konuşmazsanız sevinirim. O dışarıda şu an size bir zarar vermedi, temas etmedi. Sonuçta bana diyor ki yasak, kapıda duran köpekten size ne? Elimde dondurma var, bunu geçirir misiniz? Diyorum, dondurmayı eliyle itip geçirmiyorum, gidin başka kasadan geçirin diyor. Müdürünüzle görüştüm, kendini çağırmalarını istedim ve şikayetimi kendisine de beyan ettim. Müdürünüz diyor ki bu üslup dışında bir sorun yok. Siz eleman alırken bu kadar vasıfsız insanları mı dolduruyorsunuz şubeye? Müşterilere saygısızlık yapıyorlar. Çok rahatsız oldum. Bu şikayetimi her yere, en yetkili yerlere kadar belirteceğim. Ve müşteri kaybettiniz. Onur'dan asla bir daha alışveriş yapmam. Yetkililer okusun bu şikayetimi. Alışveriş yapmadan, ürün almadan şubenizden çıktım. Hem satış hem müşteri kaybetme markanıza yakışmıyor.

Öykü sonuçtan hiç memnun değil

Kasiyerin Kaba Ve Saygısız Davranışıyla Karşılaştık

25 Ağustos 2025 00:29
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 09:58
Arife sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 13:48
Nevin sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 23:55

Onur Market'te Kasa Sırası Ve Ticket Sorunu!

08 Kasım 2024 14:35