Zafer sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 14:47

1 kasımda başlayan order bot problemi yüzünden 24 tane siparişim iptale düştü ve müşterilere hemen hemen 1450$ para iadesi yapmak zorunda kaldım. Problemi en başından menajerimle görüşüp sorunun başka bir şeyden olduğunu söylemesiyle o an ikna oldum. Fakat geçenlerde order bot'un bakıma girmesi ve order bot ile alakalı şikayetlerin olduğunu görünce problemin benden değil yazılımdan kaynaklı olduğunu anladım.
Menajerim bana bağlanıp kendisi de order bot ile sipariş vermeye çalışmış ve aynı hatayı almıştır. Yazılım firması hata olduğunu kabul etmiyor. Ortada 2 aylık bir zarar mevcut. Bu işe girmek isteyenlerin başka firmalara yönelmesini söylemek zorundayım. İyi reklam yapıyorlar, fakat arka planda o kadar iyi olmadığını anlıyorsunuz. Belgeler aşağıdadır.

21 Ocak 2024 14:07

Oneamz order bot çalışmaması üzerine 1450$ zarar ettim. Yazılım hatalarını kabul etmedikleri için zararımı karşılamıyorlar. Order bot hatası alan sadece ben değilim.

15 Aralık 2023 13:08 (Şikayetten 2 gün sonra)
15 Aralık 2023 20:14

O yüzden mi menajerim bağlandığında order bot ile sipariş verdiğinde hata verdi ve order bot siparişi kabul etmedi?. Bu konuyu atlıyorsunuz. Bu kadar sipariş aldım 80 bin tl cebimden para çıktı ve sonucunda 1 TL bile kar edemedim. O 1450 dolar benim cebime girecek kar idi. Madem kar etmeyeceğim niye 2 ay size para bağlamış olayım ki. Keyfimden mi başladım bu işe. Siz üste çıkmaya çalışın problem yok. CİMER'e de şikayet ettim sizi. Kendi personeliniz bile hata atmışken kalkmış bana order bot'da problem yok deyip duruyorsunuz. Buraya devamlı şikayet yazacağım insanların sizi tercih etmemesi onların yararına olacaktır.

Sellerflash Beni Pişman Etti

Pentamı
03 Ocak 2024 17:48
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2025 14:01
27 Gündür Teslim Edilmeyen Sipariş Ve Yetersiz Müşteri Desteği
Ferayi sonuçtan hiç memnun değil

OneAmz Otopilot Paketi: Vaat Edilen Kârlılığın Gerçekleşmemesi!

Ferayi
19 Aralık 2024 19:22
Fatih sonucu yetersiz buldu

22 Ağustos 2023 11:04
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
02 Nisan 2024 08:48