Barış sonuçtan hiç memnun değil

On Dijital Bankacılık On Mobil Kredi İptali Ve Cayma Hakkı Sorunu

25 Nisan 2024 15:19

Burgan Bank kuruluşu olan On Mobil üzerinden kredi başvurusunda bulundum ve kredim onaylanarak hesabıma sigorta kesintisi ile para yattı. Yatırılan tutardan farklı bir hesaba aktardım lakin ihtiyacım kalmadığı için cayma hakkım olmasın rağmen kredi cayma hakkımı kullandırmak istemiyorlar. Birkaç saat sonra kişisel sebeplerden dolayı cayma hakkımı kullanarak kredinin iptali için müşteri hizmetlerini aradım. Talebin oluşturulduğunu ve ilgili birime iletildiğini söyledi. Ancak sigorta kesintisi yapılarak hesabıma yatırılan kredi tutarı ve kredi bilgisi hala aktif olarak hesabımda duruyor. 14 gün içinde cayma hakkına sahibim ve 24 saat oldu. Halen cayma hakkımı yerine getirmediler. Ancak hala bekletiliyorum. İvedilikle kredimin iptalini talep ediyorum.

25 Nisan 2024 15:51 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz bildiriminizin tarafımıza ulaştığını ve incelemelerin başlatılması adına kayıt altına alındığını belirtmek isteriz. Süreç tamamlandığında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla. BURGAN BANK A.Ş

26 Nisan 2024 11:20

Değerli müşterimiz, paylaşmış olduğunuz konuya yönelik incelemeler tamamlanmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza sms ile bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, BURGAN BANK A.Ş

Özlem sonuçtan memnun değil

On Dijital Bankacılık Gizli Masraflar Ve Cayma Hakkı Sorunu