Gizem sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2023 01:11
Gizem'in Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim çok memnun kaldım halledip ilgilendiler İstanbul Kuruçeşmedeki servisteki arkadaşlar çok ilgili ve profesyonel”

1 yıldır kullandığım cihaz Omix X500. Bugün aldığım cihaz Omix X600, üst sürüm olduğu için kamerası güya daha iyi ama bulanık, soluk ve kötü yani renkler kamerası net değil. X500 onun yanında efsane kalır. X600 kötü gerçekten. Ya da benim ayarlarımda bir problem var anlamıyorum. Şu an iki telefondan kıyaslıyorum, önde arka kamerada kesinlikle X500 çok daha iyi, X600'nın kamerası neden böyle?

01 Mayıs 2023 01:17

7200 TL'ye 12 ay taahhütlü Yeni almış olduğum omix x600 cep telefonu kamerası bozuk olduğunu bildirmeme rağmen herhangi bir dönüş olmadı servisten de dönüş yapılmadı. Almış olduğum cihazı şu an asla kullanamıyorum. Mağduriyetimi yazmış olmama rağmen buradan da dönüş olmadı. Mevcut olarak kullandığım omix x500 marka olan cep telefonum ise bataryası şişti telefon çıtaları ayrılacak neredeyse masada düz durmuyor. 1 saatte %100. Dolan şarj bitiyor ısınma problemi vs bahsetmiyorum bile ben bu cihazı alalı 13 ay oldu. Yeni cihaz zaten elimde kaldı ne yapacağımı bilmiyorum. Firma bu şikayete de dönüş yapmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim ayıplı mal satmış oldukları ve hiç hir şekilde ilgilenmeyip dönüş yapmadıkları için. Şu an iki telefonu da kullanamıyorum x600 marka cihazın iadesini talep ediyorum x500 marka cihazın ise bataryası patlamadan yapılmasını talep ediyorum. Buna da dönüş yapılmazsa iade ve değişim taleplerimi Tüketici Hakem Heyeti ile yapacağım aldığım tarih yazdığım şikayet tarihi her şey ortada.

01 Mayıs 2023 01:01

Hiçbir şekilde dönüş alamadım ayrıca telefon Wi-Fi bağlantısında da problem var x500 olan cihazda saate bir şarjı bitmeye başladı. Şu an ikisini de kullanamıyorum.

03 Mayıs 2023 17:03 (Şikayetten 15 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak bilgilendirme yapmıştır. Saygılarımızla Omix Türkiye

04 Mayıs 2023 11:24