Omix Telefonlarının Kötü Durumu

Servet
01 Ağustos 2023 15:34

Omix şirketinden 1 Omix X500 cihaz aldım. ( ürün artık kendi web sitelerinde bile gözükmüyor). Bu cihaz donma kasma ısınma her türlü sorunu vardı.

Birkaç kez Omix'in Beşiktaş'da bulunan servise kendi elimle götürdüm ürünü. Sonrasında zor bela bir üst modeli X600 verdiler.

Ben bu şekilde kötü bir telefon görmedim bırakın X500 bundan kötü telefon olamaz bildiğiniz Çin malı gibi bir telefon. Sonra bir telefonu servise götürdüm ki donma ısınma vs geçtim dokunmadan telefona her uygulamayı açıp kapatır kendi kendine hareket eder tam bir facia.

Telefon alalı 4 ay oldu olmadı bataryası şişti telefonun arkasında bombe oluştu dedim ki servise bataryası şiş telefon yamuldu bunu değiştirin.

Daha telefonu verir vermez camı kırık ve kullanıcı hatası var bla bla bla.
Sonra batarya değiştirip gönderdiler.
Geldikten sonra telefonu test ettim birkaç gün ve bir video çekip mail olarak gönderdim video da telefonun kendi kendine uygulamalara girdiği çıktı kendi başına hareket ettiği gözüktüğü halde telefona hiçbir işlem yapmadan gönderdiler.

01 Ağustos 2023 16:20 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak bilgilendirme yapmıştır. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Anıl
17 Temmuz 2023 23:21

Baran
16 Temmuz 2023 21:59
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
24 Temmuz 2024 13:12
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Omix X600 Cihazında Bitmeyen Sorunlar

Berat