Omix Telefon Bozuk Mağdur Ettiler

Şadiye
01 Nisan 2024 21:23

Geçen hafta eşim telefon aldı. 'Bu telefon daha iyi' diye ikna edilerek satın almışlar. Telefon geldiği günden beri sürekli sorun çıkarıyor; şarj olmuyor, arama geldiğinde telefon çalmıyor ve cihazın hızı da çok yavaş. Defalarca mağazaya gittik, bize servise yollayacaklarını ve bir veya iki ay içinde geleceğini söylediler. Ancak hiçbir değişiklik olmadan geri yolluyorlar. Bu nasıl bir iş anlamıyorum. İki ay telefonsuz kalarak mağdur olacağımı kabul edemem. Tüm alışverişlerimi Teknosa'dan yaptım. Bir daha asla oradan bir şey almayacağım. Yarın Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim ve paramı geri isteyeceğim. Mağdur edildiğimi düşünüyorum.

01 Nisan 2024 21:51

Yeni telefon aldık geldiği günden beri bozuk illa bu markayı alin dediler aldık telefon hızlı değil şarj etmiyor arayan oluyor telefon çalmıyor şarja takıyorsun dolmuyor kaç kere gittik Teknosa'ya yok illa servis yollayacağız iki aya gelir diyorlar i de ben napacağım 2ay telefonsuz geldiği günden beri bozuk paramı istiyorum yarında Tüketici Hakları şikayet edeceğim hakkımı arayacağım

02 Nisan 2024 16:11 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Çetin
26 Haziran 2024 16:46

Omix X600 İle Yaşadığım Sorunlar Ve Çözüm Arayışım

Osman
11 Şubat 2025 10:07
İnan sonuçtan çok memnun

İnan
02 Kasım 2024 13:10
"Telefon tamiri uzun zaman aldı mağdur oldum ama geçerli sebepleri teknik servis yeri değişikliğinden dolayı mağdur olduğum. Sonrasında ilgilendikleri için teşekkür ederim"
Oguz sonuçtan çok memnun

Oguz
27 Nisan 2024 16:09
"Şikayetim en kısa sürede çözüldü ilgilenen yetkililere teşekkür ederim tarafımı arayan marka müşteri hizmetlerindeki bey fendi çok nazik ve de çözüm odaklı olduğu için ayrıca teşekkür ederim ama satıcı firma biraz daha çözüm odaklı olması gerekirdi"

Cihan
29 Kasım 2024 22:27