Eda sonuçtan hiç memnun değil

Ömer Sarıoğlu Kuaför Kuaförün Saygısız Davranışı

17 Haziran 2024 21:46

Yıllardır gittiğim Ömer Sarıoğlu Kuaför'den işlerinden memnun olduğum için bir sorun yaşamazken, bugün kuaförün sahibi olan G** S***'nun bana gösterdiği saygısız, aşağılayıcı ve kovmaktan beter olan tavrı yüzünden son gidişim oldu. Bugün itibariyle kendisinin ne kadar kaba, anlayışsız, empati yoksunu, müşterilerine güç gösterisi yapmaya bayılan, insanların üzerinden ego tatmini yapan biri olduğunu çok iyi anlamış oldum. Eğer haksız olsaydım bu yorumu yazmazdım sakinleşmesem bile. Ama haksız değilim. Şimdiye kadar hep mütevazi oluşumdan dolayı bu tavrı gösterme cüretinde bulundu zaten. Üslubu ve tavrıyla bana büyük bir haksızlık yapmış oldu. Normalde çalışanlarına etmediği azar kalmazken şimdi bana "çalışanlarımıza sesini yükseltemezsin" demesi de onun benim üzerimden kendi kişisel sinirini çıkarması demektir. Kaldı ki benim ağzımdan hiç kötü bir şey çıkmadı. Neyse bir yerin kaliteli ve iyi olması asla karaktere, davranış biçimine, üsluba bakmayacağımız anlamına gelmez. Üslup bir insanın kimliğidir.

Avşar Kuaför Kuaför De Gördüğüm Saygısızca Davranış

09 Haziran 2024 00:27

05 Kasım 2023 01:21

26 Kasım 2024 21:05
Saç Boyama Faciası Ve Saygısız Hizmet
Saç Boyama Faciası Ve Saygısız Hizmet
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 08:56
Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 04:05