Enes sonuçtan çok memnun

Oley.com Yüksek Denilen Oranlar Hakkında

10 Haziran 2024 20:59
Enes'in Teşekkür Mesajı
“İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim sorunum hızlı şekilde çözüldü.”

Merhaba, Oley yüksek oran diyor ancak kuponumda oran düşük gözüküyor. Acil çözüm istiyorum. Bu yaptığınız bana göre etik değil, lütfen yardımcı olun. Az da olsa oyun oynayan birisiyim ve Oley'den vazgeçmek istemiyorum. Yoksa başka sitelerde oynayacağım. İnsanları aldatmayın.

10 Haziran 2024 20:44

Yüksek oran deniliyor ama oranlar düşüyor oynadıktan sonra sürekli oynuyorum bırakmak istemiyorum resmen aldatmaca bu durum yardımcı olun farklı sitelerde oynamak istemiyorum ama yapılan şey aldatmaca gibi geldi oranın düşmesinden sorumlu değiliz diyorsunuz ama etki ediyorsunuz açıklar mısınız?

10 Haziran 2024 21:01 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli üyemiz, Konu ile ilgili olarak sisteme kayıtlı telefon numaranız üzerinden en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com

Enes
Enes
10 Haziran 2024 21:27

İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim sorunum hızlı şekilde çözüldü.

10 Haziran 2024 21:28

Değerli üyemiz, Vizyonumuz; sporu ve eğlenceyi birleştirerek üyelerimize sanal bahis platformunda beklentilerinin üzerinde hizmet sunmaktır. Vizyonumuz doğrultusunda siz değerli üyelerimize her geçen gün daha iyi hizmet sunmak asli görevimizdir. Tarafımıza iletmiş olduğunuz memnuniyet mesajınızın bizim için çok önemli olduğunu belirtir, Oley.com ile ilgili düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

10 Kasım 2024 19:06
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Huseyin
04 Kasım 2023 01:28
Oley.com İddia Sitesi Oranlar
Oley.com İddia Sitesi Oranlar
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Oley.com Daki Oran Hileleri... Söylenen Vaat Edilen Oran Verilmiyor

10 Mart 2024 23:11