Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Öğretmenler Mobilya Pursaklar Şubesinden Alınan Mobilyalarla İlgili Sorunlar

18 Eylül 2023 14:48

Öğretmenler Mobilya Pursaklar şubesinden 27.07.2023 tarihinde teslim aldığımız mobilyalarımızla ilgili sorunlarımız çözümlenmemektedir. Ayrıca mobilyaları alırken mobilya kredisi kullanabileceğimizi söylemişlerdi. Kendi anlaşmalı oldukları banka ile bir kart çıkartmamız gerektiğini ve bu kartı her ay düzenli bir şekilde kullanmamız gerektiğini ifade ettiler. Kabul ettik fakat kartın kredi kartı mı yoksa hesap kartı mı olarak teslim edilmesi gerektiğini sordular. Tercihimiz kredi kartı olduğu için kredi kartı talep ettik. Şu anda taksitlerini ödediğimiz mobilyaların yırtık, çizikler ve deforme olan kısımları düzeltilmemiştir. Ayrıca kredi kartımızda hayat sigortası yapmaları gerektiği halde yapmadıkları ve her ay hesabımızda belli bir tutarın kalacağını söyledikleri tutarın aktarılmaması ve bunu bizden kestiklerini belirtiyorlar. Prosedüre göre hesap kartı kullanmamız gerektiği söylenmişti ancak bize kredi kartı gönderildiği için ödemelerimizi oradan gerçekleştirdik. Konuyla ilgili Öğretmenler Mobilya, bu durumun bankayla ilgili olduğunu dile getirdi ancak bunun bankayla hiçbir ilgisi bulunmadığını, tamamen mağaza çalışanı M**** Mehmet Bey ve F**** Bey'in yanlış yönlendirmesiyle ilgili bir problem olduğunu ve şu anda yaklaşık 6 bin TL zararımızın olduğunu belirtmek istiyorum. Bu zararın temin edilmediği için Öğretmenler Mobilya Pursaklar şubesi M**** Mehmet Bey ve F**** Bey'den ilgili birimlere şikayette bulunuyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

18 Eylül 2023 16:47 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar Yağmur Hanım, Firmamız 45 yıldır büyük bir hassasiyetle siz müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyor ve yaşanan sorunları özveriyle çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sorunu bize iletebilirseniz sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

06 Mayıs 2025 23:32

Öğretmenler Mobilya Ve Banka Arasında Kalan Müşteri

07 Ocak 2025 22:48
Öğretmenler Mobilya Ve Banka Arasında Kalan Müşteri
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Satış Sonrası Destek Ve Ürün Kalitesinde Hayal Kırıklığı: Garanti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

23 Nisan 2025 18:56
Mine sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2025 22:05
Mobilya Kurulumu Ve Sonrası Sorunlar