20 Aralık 2024 15:29

Nutella App üzerinden düzenlenen hediye Yılbaşı Kazağı kampanyasına katılmak istedim. Sepetime ekleyip onaylamama rağmen stok tükendi.
Sanırım ilgili kazağı Ferrero eşe dosta dağıtıyor? Dolap uygulamasında 2şer 3er satışı yapılıyor. Nasıl oluyor da anlık stok müşteriler için anında tükeniyor iken birileri 3er 5er alıp satabiliyor? Ferrero Marketing ekibi, Ferrero İç Denetim ekibi, sizleri göreve davet ediyorum. Müşteri güvenini saracak hareketleri affetmeyin!

20 Aralık 2024 16:19 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Tüketicimizin şikayeti değerlendirmeye alınmıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi

20 Aralık 2024 16:19

Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi

30 Aralık 2024 18:50

Cevap tatmin edici değildi. Toplam 100 adet stok girildiği ve 6 9 Sn... İçerisinde tükendiği bilgisi verildi. Sorularm: Neden 100 adet stok giriliyor, puanı olanın alabileceği bir yapi kurulamaz mi? Nasıl aynı kisi birden çok alabiliyor ve bunları satabiliyor? Neden insanları dakikalarca app başında bekletip onay aşamasında tükendi uyarısı veriyorsunuz, sepet rezervasyon/bloke özelliğiniz neden yok? Son denememde 3sn içerisinde onay aşamasına geldim, tüm bilgilerim hazır olmasına rağmen yine alanadim. Ic denetim ekibinden de dönüş alamadık, ese dosta dağıtılıyor ve bu kadar şikayet varken kimse bir şey yapmıyor. Markaya olan bağımız zedeleniyor.

Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Nalan
08 Aralık 2024 15:31
Nutella Uygulamasındaki Stok Sorunları
Nutella Uygulamasındaki Stok Sorunları
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
02 Aralık 2024 15:44
Nutella Hediye Kampanyasında Stok Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
29 Kasım 2024 15:35