02122673315 Kime Ait

15 Mayıs 2023 14:45

0212 267 33 15 numaralı hat, İstanbul Avrupa Yakası lokasyonlu sabit bir telefon numarasıdır. Yapılan incelemeler ve kullanıcı bildirimleri, bu numaranın kurumsal bir marka veya resmi bir kuruma ait olmadığını göstermektedir.

Arama Nedeni ve Kullanıcı Şikayetleri
Kullanıcı yorumlarına göre bu numaranın dolandırıcılık şüphesi taşıdığı ve yüksek riskli olduğu belirtilmektedir. Numaradan aranan kişiler genellikle şu durumlarla karşılaşmaktadır:
* Sahte Kargo/Teslimat Bildirimi: Arayan kişiler veya bant kaydı, "Teslim edilemeyen bir kargonuz var" veya "Siparişiniz teslim edilemedi" gibi ifadeler kullanarak kullanıcıları geri aramaya veya kişisel bilgilerini vermeye ikna etmeye çalışmaktadır.
* Çaldırıp Kapatma: Numaranın sık sık çağrı bırakıp kapandığı, geri arandığında ise yine kargo veya benzeri bahanelerle oyalama taktikleri uyguladığı rapor edilmiştir.
* D-Smart Bağlantısı: Bu numaranın D-Smart veya başka bir yayıncı kuruluşa ait olduğuna dair resmi bir kayıt bulunmamaktadır. Resmi müşteri hizmetleri numaraları dışında gelen bu tarz aramalara itibar edilmemelidir.

Ne Yapmalısınız?
Bu numara tarafından arandıysanız kişisel bilgilerinizi (T.C. kimlik no, kredi kartı bilgileri, adres vb.) kesinlikle paylaşmamalısınız. "Kargonuz var" gibi ifadelere inanarak herhangi bir ödeme yapmamalı veya tuşlama gerçekleştirmemelisiniz. Numarayı telefonunuzdan engellemeniz ve şüpheli bir durum sezdiyseniz yetkili mercilere bildirmeniz önerilir.

Siz de bu numarayla ilgili deneyimlerinizi veya numaranın size kendini nasıl tanıttığını yorumlarda belirterek diğer kullanıcıları uyarabilirsiniz.

Numara hakkında bilgi paylaşmak için ya da .

3 Yorum

Necmettin
Necmettin

Beni arayıp "siparişiniz teslim edilemedi, ilgiliye aktarıyorum" dedi ve kapandı.

Durmuş
Durmuş

Çaldırıp kapattı. Geri arayınca teslim edilememiş kargonuz vardır şeklinde cevap verdiler.

Evrimer
Evrimer

Aradılar cevap vermedim, kim olduğunu bilmiyorum.

28 Temmuz 2023 10:45

02122673120 Kime Ait