Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Kimlik Kartı İptal İşleminin İptali

T. C. Kimlik kartımı kaybettiğimi düşünerek iptal ettim ancak kimlik kartımı sonra buldum. Nüfus idaresi kimlik kartımı yeniden aktif etmek yerine yeniden kimlik kartı çıkarmamı istiyor. Ama yeni kart ücreti çok pahalı. Resim Vs en az 600 TL. Lütfen yardım edermişsiniz.

29 Ekim 2024 23:45

Hacı abi sen neyin kafasını yaşıyon kimlik burda paylaşılır mı t. C. Yazıyor ve herkes bunu görüyor. İptal edilmiş olabilir fotoğrafları sil

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Yanlışlıkla İptal Edilen Kimliğimi Tekrar Aktifleştiremiyorum!

5 Haziran 2025 02:2630.133

T. C. Kimlik kartımı kaybettiğimi düşündüğüm için iptal işlemi yaptırdım. Ancak 24 saat bile geçmeden kimliğimi buldum f...

1 Destek

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Kimlik Kartı Çipi Kendiliğinden Çıktı, Ücretli Yenileme Mağduriyeti

T.C. Kimlik kartımın çipini çıkması, bununla alakalı olarak nüfus müdürlüğüne giderek, kimliğimin çipinin cüzdanımın içi...

2 Destek

Nüfus Kimlik Kartı Çipi Düştü!

Nüfus KimlikKartı Çipi Düştü!

Kadir
Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Acil Yardım İstiyorum

Nüfus VeVatandaşlık İşleri Acil Yardım İstiyorum

Berivan
Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri T. C. Kimlik Kartımın Çipi Düştü: Mağduriyet Ve Beklentiler

Nüfus VeVatandaşlık İşleri T. C. Kimlik Kartımın Çipi Düştü: Mağduriyet Ve Beklentiler

Yusuf

Öne ÇıkanKonular