Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Olarak Türk Vatandaşlığı Başvurusu

31 Ağustos 2024 14:25

8 aydan beri süreç devam ediyor diyor. Türk vatandaşlığına ihtiyacım var, daha hızlansa iyi olur. Türkiye'de işe başlayabilmek için Türk vatandaşlığı aranıyor. Şu an iş yapamıyorum. Türk vatandaşlığı başvurum hızlansa iyi olur düşüncesindeyim. Türkiye'de kalıp yaşamak istiyorum. İleride iş yeri açıp yatırım yapmak istiyorum. Mağdurum şu an, saygılarımla. Türk vatandaşı olmadığım için iş yeri açamıyorum, çalışma izni bile alamıyorum. Yabancı ülkede 2. sınıf yaşayacağıma, Türkiye'mde 1. sınıf vatandaş olarak yaşamayı isterim.

Linda

Merhaba ben Türk vatandaşıyım, eşim yabancı uyruklu 6 yıldan beri evliyiz,3 yıl 5 ay önce vatandaşlık başvurusunda bulunduk ve hala bekliyoruz ve bu durumla ilgili şikayet etmediğim yer kalmadı çünkü süreç fazlasıyla uzadı ve sağlıklı bilgi alabileceğimiz bir yer yok, bu süreç ve beklemek her yıl yeniden oturum izni evrakları ödemeleri yapmak artık çok can sıkıcı bir hale geldi ve kelimelerim tükendi artık😞

Konul

Aldınız mı vatandaşlık benim hala 6 ay oldu arşiv araştırma üzere olarak ilgili kurumlara gönderilmiş evlikden başvuru yaptım

Türk Vatandaşlığı Başvurumun Arşivde Takılı Kalması Hayatımı Zorlaştırıyor!

12 Şubat 21:07
Türk Vatandaşlığı Başvurumun Arşivde Takılı Kalması Hayatımı Zorlaştırıyor!

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Vatandaşlık Başvurumuzun Gecikmesi Geçimimizi Zorlaştırıyor!

22 Mart 21:10
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Kategorileri