Merve sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 08:04

Noya Rental Dress adlı firmadan ürün kiralama işlemi yaptım. Ürün bayramdan dolayı sorun yaşayıp yaşamayacağımı sordum. Herhangi ürünle alakalı sorun olmadığını belirttiler. Ürün geldiğinde kıyafet kiraladığımın aksine üründe daraltmalar vardı ve ürünü kontrol etmeden gönderdiklerini belirttiler. Nişanım var ama firma sayesinde günüm mahvoldu. Yeni ürün kira bedeli ekstra 2.000 TL gün kurtarma için vermem gerekiyor. Konuşmada da kendileri ürünü kontrol etmeden gönderildiğini ve dikişlerin bir önceki kiralamadan olduğunu belirttiler. Ürün üst kol kısmında daraltma olmadığını belirtiyor fakat ürün bel üst kol alt kol hepsinde işlem yapılmış. Üstelik bir de bana ürün deneyip kiraladınız diyorlar. Zaten sorun denediğim kıyafet olarak gelmemesi. Ben zararımın karşılanmasını ve iade istediğimde sanki ürünü doğru göndermişçesine sadece ücret iadesi yapıyorlar. Benim psikolojik olarak yaşadığım mağduriyet ve beraberinde verdiğim ekstra tutarı kim karşılayacak bu şekilde bir işletme olamaz. Ürün geldiğinde sadece 1 dakika deneme yaptığımda kolumda oluşan kan toplaması 2 gün geçmedi. Bu neyin sorumsuzluğudur.

Merve
Merve
16 Haziran 2024 19:42

Görsellerde eksik kalmış. Firma hatası sebebi ile tabii ki zararımın ödenmesini talep ettiğimde aldığım cevap. Üslup olarak sanki kendi hataları değilmiş gibi bir tavır hoş değil. Yaşattıkları hem psikolojik hem de maddi zararımın karşılanmasını bekliyorum. Madem kontrol yapamayacaksanız bu yönde iş yapmayın insanların en güzel gününü mahvetmeyin. İnsanlara neyin güvenini sağlayacaksınız.

06 Ekim 2025 10:38
havva-rental-dress-odedigim-ucretlerin-iadesini-talep-ediyorum-2.jpg

Kiralık Abiye Kabusu: Kirli Ve Eksik Teslimat

18 Aralık 2024 12:43
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Emanete Sahip Çıkmayan Kiralama Firmasıyla Yaşanan Sorunlar

29 Ocak 2025 21:40