Serpil Moda & Övgü Gelinlik (Ümraniye) Özensiz, Yanlış Tadilat

04 Mayıs 2024 13:07

İki gün önce kiraladığım iki adet kına elbisesini almaya gittiğimde, yapılan sözleşmeye göre belirlenen tarihte oradaydım ancak kimsenin ürünlerden haberi yoktu. Alınan ölçüler yanlış alınmış ve elbiseler sürekli pot duruyordu. Yapılan tadilatlar saatlerce sürdü ve yine de düzeltilmedi. Ürünlerden hiç memnun kalmadım, kınamda bana çok zorluk çıkardı. Zaten teslim almaya geldiğimde hazır değildi, hazırlamaya çalıştılar. Ancak yapılan işlemler yetersizdi. El emeği ile yapılan kısımlar açılmıştı ve bizim kendimiz tutturmak zorunda kaldık. Verilen tarlatan o kadar kötü ve eskiydi ki, iki tane teli oynarken çıktı ve kına kıyafetinin altından sarkıyordu. Yeşil elbisenin ek parçasını çıkardığımızda ise arkadaki özensiz düzenlemeler ortaya çıktı. En mutlu olmam gereken günüm bu şekilde mahvoldu ve çok pişmanım. Sizden alışveriş yapmış olmaktan dolayı üzgünüm. Daha önce hiçbir ziyaretimde karşılanmadım ve geldiğimde kimsenin bilgisi bile yoktu. Samimiyetinize güvenerek yola çıktık ancak gerekli özen gösterilmedi. Diğer müşterilere belki daha özenli olunur diye bu durumu belirtmek istedim.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Gelinlik Ve Kına Kıyafeti Fiyaskosu: Son Günü Mahvettiler!

16 Mayıs 2025 14:11

Nişan Günümde Hayal Kırıklığı

31 Aralık 2024 12:00

Türkan Atak Collection Mağdur Ediyor!

28 Ağustos 2024 13:43