Nova Güzellik Salonu (Antalya) Lazer Sonucu 2. Derece Yanık

Nova Güzellik Salonu (Antalya) Lazer Sonucu 2. Derece Yanık
08 Ocak 2024 17:12

Lazer sonucu özel bölgemde ikinci derece yanık meydana geldi! Yaklaşık dört aydır lazer epilasyon yaptırıyordum ve dördüncü seansta yanık oluştu. Lazer uygulaması sırasında, özel bölgemde yanık yaşadım. Ağrıyı azaltmak için kullanılan kremi sürmeme rağmen ağrı hissettim, aynı yere birkaç kez uygulama yapıldı ve ağrı duyduğumu belirtmeme rağmen işleme devam edildi. Krem etkisi altında birkaç saat boyunca fark etmedim. Ancak su topladığını ve akşama doğru patladığını fark ettim, deri kalkınca acı dayanılmaz bir hal aldı. Yine belirtmek isterim ki, bu yanık kol veya bacak gibi yüzeylerde değil, özel bir bölgede meydana geldi. Yanığa sebep olan kişi ise yeni işe başlamış bir elemandı ve her seansa gittiğimde farklı bir kişi tarafından karşılanmıştım. Yeni bir elemanın işe alınması durumunda doğru bir iş tanımı yapılmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Tanıdık bir referans ile gittiğim ve son derece anlayışlı bir tutum sergilediğim için öncelikle kliniğe giderek durumu anlattım. Lazer epilasyona devam etmeyeceğimi ve önceden ödenmiş olan seanslara da katılmak istemediğimi ilettim. Yapılan hatalı işlem nedeniyle ödenen ücretin tamamının iadesini talep ettim, ancak işletme sahibi farklı bahaneler öne sürerek bunu kabul etmedi. Kalan seans için 200 TL fiyat biçerek, son yanık oluşan seansı dahil ederek sadece 200 TL iade edeceklerini bildirdi. Mağduriyetimi görmezden geldiler ve bana para odaklı olduğumu ima eden küçümseyici ifadeler kullandılar. Küçük bir yanık olduğunu ve bunun normal olduğunu savundular. Yabancı olmam sebebiyle beni hafife alabileceklerini düşündüm ancak insan hakları her yerde aynıdır. Bir müşteri olarak ücret iadesi talep etmenin çok normal olduğunu ve bunu sadece para ihtiyacı nedeniyle talep etmediğimi belirtmek isterim. Yanık nedeniyle hem acı çektim hem de para ödedim. Tanıdığım kişi için kliniğe gidip konuşarak bir telafi arayışında bulundum. Ancak talebim reddedildi ve şimdi onların bu durumun sorumluluğunu üstlenmelerini bekliyorum. Hastanede doktor ikinci derece yanık teşhisi koydu ve iyileşme süreci en az iki hafta sürdü. Günlük hayatıma devam etmek zorundayken bu süreci yaşamam zorunda kaldım. Özür dilerim ama her tuvalete gitmek benim için çok zorluydu. Olay bir ay önce gerçekleşti, ancak durumu ancak şimdi dile getirebiliyorum. Zamanım var ve mahkeme sürecini bekleyeceğim.

08 Mayıs 2024 15:34

Yes Klinik Lazer Epilasyon İşleminde Cildimi Yaktı

18 Ekim 2023 12:09
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 08:26
Shinest Estetik Halkalı Vücudumu Yaktı Hala Lekeler Kararmalar Geçmedi
Rojin sonuçtan hiç memnun değil

Q Life Estetik ve Güzellik Hijyen Sıfır

25 Ocak 2024 00:04
Q Life Estetik ve Güzellik Hijyen Sıfır
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2025 14:19