Arda sonuçtan hiç memnun değil

Yüreğir Devlet Hastanesi

Arda
18 Eylül 2024 02:06

Yüreğir Devlet Hastanesine dedemin kolunda belirsiz bir kızarıklık için uğradık gece saat tam 1'de. Sıra almak için kayıt bölümüne geçtik kimse yoktu. Oradakilere sorduğumuzda "2 saattir buradayım kayıt almıyorlar. Direkt doktorun odasına sıraya gir sen" dediler. Öyle şey olur mu. Burası koskoca Adana, nasıl olur, diye düşündük herkesin düşüneceği gibi ama harbiden öyleydi. Biz dakikalarca orada kaldık bir tane bile kayıt alan görevli görülmedi. Üstüne tüm ipi kopuk adamların içinde bizi sırada beklettiler, neredeyse arbede yaşayacaktık. Sebep çok basit; kimsenin sırası belli değil. Her an birisi gelip "burası bizim yerimiz" diyebiliyordu. Biz nasıl idea edebiliriz ki bizim olduğumuza dair? Bizim de yok sıramız. Bir de polis gelip herkesin sırasını alıp 1 doktor olan muayene odasına dalıp 1 saat de öyle bekletiyordu. Böyle bir komedi olamazdı. Adana böyle bir yer, diyerek bu yanlışı normalleştirme olamaz. Türkiye gibi sağlık sistemiyle övünen bir memlekette bunu yaşamak daha da koyuyor insana. Ricam yetkililerden ivedi biçimde gerekleri yerine getirmesi ve Yüreğir Devlet Hastanesine çeki düzen vermesi. Övüneceğimiz bir şeyimiz kalmış onunla da trajikomik olaylara gebe kalmayalım.

01 Aralık 2024 14:32

Saygısız Ve Yardımcı Olmayan Çalışanlar

14 Nisan 2025 12:01

Müze Kart Bilet Almak İçin Saatlerce Öğrenci İçin Beklemek Zorunda Kalmak

15 Kasım 2023 14:26
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
28 Ağustos 2023 21:28
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
15 Aralık 2024 14:25