Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Nookbrandsnisantasi (Instagram) Nook Brands Nisantasi Instagram Alışveriş Deneyimi

30 Nisan 2024 12:49

Instagram Alışveriş Deneyimi: İade ve Değişim Sorunları
Geçenlerde Instagram üzerinden bir ayakkabı satın aldım. Kalitesi oldukça iyiydi, ancak maalesef 45 numara ayağıma küçük geldi. Mağazada 46 numarası da kalmadığından değişim talep ettim. Büyük numaralı modeller de hoşuma gitmediği için para iadesi istedim.

Satıcıyla WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Kendisi de çalışan olduğu için, bu kararı işletme sahibinin verebileceğini belirtti. Buraya kadar her şey normaldi. Fakat asıl sorun bundan sonra başladı.

Bir aydır iade yapılmıyor! Sürekli değişim yapalım dememe rağmen beni oyalıyorlar. Artık beklemekten bezdim ve bu durumu kamuoyuna duyurmak istedim.

Bu sayfadan alışveriş yapmayı düşünenler şunu bilsinler: İade kavramını unutun! Para iadesi için aylarca beklemek zorunda kalabilirsiniz. Değişim talep etseniz bile uzun süre beklemeye hazır olun.

Üzgünüm ama bu mağazadan alışveriş yapmayı
k-e-s-i-n-l-i-k-l-e
t-a-v-s-i-y-e
e-t-m-i-y-o-r-u-m.

Umarım bu yazı, benzer mağduriyetler yaşamakta olan veya bu mağazadan alışveriş yapmayı düşünen kişilere yardımcı olur.

Cengiz
Cengiz
04 Mayıs 2024 14:28

Bugün para iadesi yapıldı.

Oğuzhan
Oğuzhan

Güvenilirmi kalite nasıl bende Prada sipariş edeceğim güvenemiyorum

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
05 Mayıs 2025 15:49
İade Yapılmayan Sipariş Ve İletişimsizlik Mağduriyeti
İade Yapılmayan Sipariş Ve İletişimsizlik Mağduriyeti
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 16:26

04 Haziran 2024 10:12