Öznur sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 16:47

Mecidiyeköy'de bulunan NLP Grup The American Dil Kursu'na, İngilizce'yi NLP tekniği uygulayarak öğrettiklerini söyledikleri için başvurdum. Görüşmede hiç İngilizce bilmediğimi belirttim ve bunu daha iyi olduğunu, NLP tekniğiyle çok kolay bir şekilde öğreteceklerini söylediler. Bir kurun fiyatı olan 11.000 TL'yi tek seferde ödedim. Kursa gittiğim ilk gün, saat 9'da başlayacağını söylediler, fakat 9.10'a kadar kapıda bekledim. Önce bir psikolog NLP tekniği uyguladı ve sonra derse geçtik. Saat 12'de öğlen arasına çıktık ve dersin 13.30'da başlayacağını, en geç 13.20'de orada olmam gerektiğini söylediler. Saat 14.10'a kadar yine psikoloğun gelmesini bekledim. Zaten bu bekleme süreçleri beni oldukça gerdi ve derse bir türlü adapte olamıyordum. Ayrıca hocaların hepsinin yabancı olduğunu söyledikleri ve birebir programı satın aldığım için, hoca ve benden başka kimse yoktu. Bu, iyice gerginlik yaratan bir durum oldu. İlk gün üç ayrı hoca geldi. İkinci gün ise daha başka biri geldi. Derse ve ben kendimi daha da kötü hissettim. Öğlen arasına doğru hoca kendi kendine söylenerek, benim için 'ümitsiz' dedi. Kendimi çok kötü hissettim ve araya çıkınca oradaki görevliye, kursa devam etmeyeceğimi, benimle ilgilenen psikologla görüşmek istediğimi söyledim. Orada olmadığı için telefonda, kursa devam etmeyeceğimi ve devam etmediğim derslerin parasını geri almak istediğimi söyledim. Pazartesi günü kaydımı alan kişiyle görüşmemi söyledi. Pazartesi günü yaptığım görüşmede, yaşadıklarımı anlattım ve paramı istediğimi söyledim. Yöneticisiyle görüşüp, bana döneceğini söyledi. Daha sonra bana 'yöneticisinin benimle görüşmek istediğini ve oraya gitmem gerektiği' yazan bir mesaj attı. Ben de kendimi yeterince kötü hissettiğimi ve bir daha oraya gitmeyeceğimi yazdım. Tam bir hafta geçmesine rağmen henüz arayan olmadı. Kredi kartından çekilen slipte Profesyonel Dil Kursu diyor. Bu nasıl bir profesyonellik, her şey parayı alınca bitiyor mu, bu kadar basit mi?

Emine sonucu yetersiz buldu

Selçuk Aydemir 3 Ayda Online İngilizce Vadedilen Hiçbir Şey Gerçekleşmedi!

12 Ağustos 2024 18:24
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Odtülüler Akademi - Ankara Butik Dershane Disiplinsizlik, Kurumsallıktan Uzaklık Ve Ücret İadesi Zorluğu

28 Şubat 2024 21:09
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 17:14

03 Eylül 2023 22:26
Merve sonuçtan hiç memnun değil

English Gate Dil Okulları Diyarbakır Kayıt İptalinde Para Ödemiyor

13 Eylül 2024 01:19